TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

Курир - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

Нетпрес - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

24Инфо - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

Сител - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

MakPress - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

24 Вести - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Ковачевски да не биде слеп послушник и извршител на партијата

Press24 - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

Канал5 - 15.01.2022

На сите ни е јасно дека ова е Влада составена во кабинетот на Зоран Заев и дека оваа коалиција е резултат само на политички пазар, воден од тесно партиски и бизнис интереси и ништо повеќе.

Мицевски: Оваа коалиција е резултат на политички пазар, воден од тесно партиски и бизнис интереси

Локално - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Ученикот Ковачевски и учителот Заев

Фокус - 15.01.2022

Оваa Влада, исто како и досегашната, нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период поради деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот на Димитар Ковачевски ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

Lider - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...

Мицевски: Кадрите кои се причина за кризите, не може да бидат излез и решение

Република - 15.01.2022

Ова е Влада, исто како и досегашната, која што нема кредибилитет и капацитет да ја извади Македонија од тешката ситуација во која што се наоѓа веќе подолг период, а е резултат на деструктивното и катастрофалното владеење на претходникот и учителот ...