TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Daimler и Geely го прошируваат своето партнерство

Авто Плус - 11.02.2019

Генералниот директор на концернот Daimler - Дитер Цетче, призна дека води преговори со кинескиот холдинг Geely за проширување на соработката Ова е спротивно на мерките преземени од страна на германската влада за заштита на индустријата на земјата од ...

Mercedes и Tesla започнаа преговори за партнерство

Додај Гас - 11.02.2019

Се започна поради твит на Илона Маск Шефот на Daimler, Дитер Цече, им потврди на новинарите дека во тек се преговори со Tesla за можно партнерство. Цече истакнува дека разговорите се во напредна фаза, но тој не сака да го предвиди конечниот исход и ...

Mercedes и Tesla започнаа преговори за партнерство

USB - 11.02.2019

Шефот на Daimler, Дитер Цече, им потврди на новинарите дека во тек се преговори со Tesla за можно партнерство. Цече истакнува дека разговорите се во напредна фаза, но тој не сака да го предвиди конечниот исход и можноста за соработка.