TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фајзер и Модерна ги поскапеа вакцините против ковид-19 за земјите од ЕУ

Канал5 - 01.08.2021

Фармацевтските компании Pfizer и Moderna ги зголемија цените на нивните вакцини против Ковид-19 во најновите договори за снабдување со земјите-членки на ЕУ, објави Фајненшл тајмс. Новата цена за вакцината на Фајзер сега изнесува 19,50 евра, а ...

ЕУ ќе плаќа повисоки цени за вакцините против ковид-19 на „Фајзер“ и на „Модерна“

Слободен Печат - 01.08.2021

Американските фармацевтски компании „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините против ковид-19 за земјите-членки на Европска Унија, објави денеска Фајненшл тајмс. Вакцината на „Фајзер“ од 15,50 евра сега ќе се продава за 19,50 евра, ...

Фајзер и Модерна ги зголемија цените на вакцините против Ковид-19 за земјите од ЕУ

Вечер Прес - 01.08.2021

Американските фармацевтски компании Фајзер и Модерна ги зголемија цените на вакцините против Ковид-19 за земјите-членки на Европска Унија, објави денеска Фајненшл тајмс. Вакцината на Фајзер од 15,50 евра сега ќе се продава за 19,50 евра, додека ...

Фајзер и Модерна ги зголемија цените на вакцините за земјите од ЕУ

24Инфо - 01.08.2021

Американските фармацевтски компании Фајзер и Модерна ги зголемија цените на вакцините против Ковид-19 за земјите-членки на Европска Унија, објави денеска Фајненшл тајмс. Вакцината на Фајзер од 15,50 евра сега ќе се продава за 19,50 евра, додека ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги поскапеа вакцините против ковид-19 за Европската Унија

360 степени - 01.08.2021

Фармацевтските компании „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на нивните вакцини против ковид-19 во најновите договори за снабдување со земјите-членки на Европската Унија, објави Фајненшл тајмс.

Pfizer и Moderna ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

Кајгана - 01.08.2021

Фармацевтските компании Pfizer и Moderna ги зголемија цените на вакцините против COVID -19 во новите договори со ЕУ, пишува британскиот дневен весник Financial Times. Новата цена на вакцината Pfizer е 19,5 евра, а изнесуваше 15,5 евра, додека ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

Press24 - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против Ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

Република - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против Ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

Точка - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против Ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

Фајзер и Модерна ги зголемија цените на своите вакцини во најновите договори склучени со ЕУ

Сител - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против Ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

АКО СЕГА НЕ СЕ ЗБОГАТАТ, КОГА - Фајзер и Модерна ги зголемија цените на вакцините

Фактор - 01.08.2021

Фајзер и Модерна ги зголемија цените на своите вакцини против ковид -19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави Фајненшл тајмс. Новата цена за вакцината Фајзер е 19,50 евра во однос на 15,50 евра како што беше порано, објави ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

Н.Македонија - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

Zoom - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против Ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

MTM - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против Ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

„Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на вакцините за ЕУ

Lider - 01.08.2021

Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против Ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, објави денеска „Фајненшл тајмс“. Новата цена за вакцината на „Фајзер“ е 19,50 евра, наспроти 15,50 евра како ...

Вакцината на „Фајзер“ за ЕУ поскапе за четири евра

+инфо - 01.08.2021

Цената на вакцината на „Модерна“ е 25,50 долари по доза, во однос на 19 евра во првиот договор за набавка. Компаниите „Фајзер“ и „Модерна“ ги зголемија цените на своите вакцини против ковид-19 во најновите договори склучени со Европската унија, ...