TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

Макфакс - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

Skopje design week 2019 со отворен повик за учесници

еМагазин - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

24Инфо - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

Fashionel - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

Фактор - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

На 9. издание на Неделата на дизајн во Скопје приоритет ќе имаат производи кои се еколошки и економични

Република - 12.09.2019

Деветтото издание на Неделата на дизајн во Скопје ќе се одржи од 27 ноември до први декември во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, а од денес до 15 октомври се отвора повик до сите производни или увозно ориентирани компании, дизајнери, ...

Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

Бизнис Вести - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

iPortal - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

Stylist - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од балканските земји. По тој повод, почнувајќи од денес па сè до 15 октомври до сите ...

Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

Иновативност - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.

Скопје design week 2019 со отворен повик за учесници

Скопје24 - 12.09.2019

Мултидисциплинарната платформа Skopje Design Week есенва ќе го претстави своето деветто издание преку најновите достигнувања на производните компании, дизајнерите и дизајн студијата од Балканските земји.