TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Клучот за долга врска и среќен брак лежи во оваа вредност!

Слободен Печат - 09.11.2019

Врската без доверба може да се претвори во ноќна мора и стане нездрава и токсична. Љубовта е прекрасна, а врската исполнета со љубов, особено на почетокот, во нашиот живот носи смеа, среќа и долги прошетки и страствени бакнежи.

Неколку причини поради кои партнерот ви го проверува мобилниот

Кајгана - 08.11.2019

Најновото истражување покажува дека 34 проценти од жените и 62 проценти од мажите од време на време го проверуваат телефонот на нивниот партнер. Причина за ова шпионирање не е само љубомората, туку постојат и психолошки мотиви кои можат да го ...

Неколку причини поради кои партнерот ви го проверува мобилниот

Курир - 08.11.2019

Најновото истражување покажува дека 34 проценти од жените и 62 проценти од мажите од време на време го проверуваат телефонот на нивниот партнер. Причина за ова шпионирање не е само љубомората, туку постојат и психолошки мотиви кои можат да го ...