TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СКЕЕОР 2021: ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИОТ ТРАНСПОРТ и ЕЛЕКТРИЧНИТЕ ВОЗИЛА ПОМАГААТ КОН НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

Екран - 25.11.2021

Преку примерот на првите хидрогенски возила во Македонија, со посветеност на технолошки иновации за побезбедни, поефикасни и попаметни возила до дискусии за подобрување на енергетската ефикасност во доменот на транспортот Сѐ почесто низ нашите улици ...

СКЕЕОР 2021: ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИОТ ТРАНСПОРТ и ЕЛЕКТРИЧНИТЕ ВОЗИЛА ПОМАГААТ КОН НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

Бизнис Вести - 24.11.2021

Преку примерот на првите хидрогенски возила во Македонија, со посветеност на технолошки иновации за побезбедни, поефикасни и попаметни возила до дискусии за подобрување на енергетската ефикасност во доменот на транспортот Сѐ почесто низ нашите улици ...

СКЕЕОР 2021: Енергетски ефикасниот транспорт и електричните возила помагаат кон намалување на загадувањето

24Инфо - 24.11.2021

Преку примерот на првите хидрогенски возила во Македонија, со посветеност на технолошки иновации за побезбедни, поефикасни и попаметни возила до дискусии за подобрување на енергетската ефикасност во доменот на транспортот Сѐ почесто низ нашите улици ...

Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој од 13 до 16 декември во Скопје

MakPress - 24.11.2021

Електрични и хибридни возила, енергетски ефикасен транспорт, менаџирање на енергијата за транспорт и возила со погон од горивни ќелии се темите кои ќе бидат во фокусот на деветтата Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој – ...

Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој од 13 до 16 декември во Скопје

Бизнис Вести - 24.11.2021

Електрични и хибридни возила, енергетски ефикасен транспорт, менаџирање на енергијата за транспорт и возила со погон од горивни ќелии се темите кои ќе бидат во фокусот на деветтата Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој – ...

Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој од 13 до 16 декември во Скопје

Опсервер - 24.11.2021

– Електрични и хибридни возила, енергетски ефикасен транспорт, менаџирање на енергијата за транспорт и возила со погон од горивни ќелии се темите кои ќе бидат во фокусот на деветтата Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој ...

Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој од 13 до 16 декември во Скопје

CivilMedia - 24.11.2021

Електрични и хибридни возила, енергетски ефикасен транспорт, менаџирање на енергијата за транспорт и возила со погон од горивни ќелии се темите кои ќе бидат во фокусот на деветтата Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој – ...

Ќе се одржи студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој во Скопје

Lider - 24.11.2021

Електрични и хибридни возила, енергетски ефикасен транспорт, менаџирање на енергијата за транспорт и возила со погон од горивни ќелии се темите кои ќе бидат во фокусот на деветтата Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој – ...