TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски во посета на ИКТ Центарот во Прилеп: Изградивме капитален објект од дигиталната инфраструктура, благодарение ...

Бриф - 20.11.2023

Денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, и министерот за транспорт и врски, Благоја Бочварски го посети ИКТ Центарот за обновување од катастрофи и ...

Со ИКТ Центарот во Прилеп одговараме на безбедносните предизвици, ги штитиме граѓаните, ги модернизираме институциите

Бриф - 20.11.2023

Денеска претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски го посетија Центарот за заштита на податоци и опоравување од ...

(Видео) Ковачевски: ИКТ-центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на ...

Макфакс - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски, денеска го посети ИКТ-центарот за чување и заштита на податоци и ...

Чувар на најважните податоци во државата: Вака изгледа ИКТ Центарот во Прилеп (фото)

Независен - 20.11.2023

Најсовремено здание вредно 11 милиони евра во кое се чуваат најважните податоци на виталните државни институции, но и на други институции. Станува збор за ИКТ Центарот во Прилеп, кој е безбедно прибежиште за чување и заштита на податоци и ...

Ковачевски: ИКТ Центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на податоците ...

Локално - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски денеска го посети ИКТ Центарот за чување и заштита на податоци и ...

Во Прилеп отворен ИКТ Центар за чување и заштита на податоци на граѓаните

Мета - 20.11.2023

Овој софистициран објект е со сите потребни нивоа на заштита и тој може да обезбеди услуги не само за МВР, туку и за другите државни институции во земјава Околу 11 милиони евра се инвестирани во нов ИКТ Центар за чување и заштита на податоци и ...

(ФОТО) Ковачевски: ИКТ Центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на ...

Lider - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски денеска го посети ИКТ Центарот за чување и заштита на податоци и опоравување ...

Ковачевски: ИКТ Центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на податоците ...

Бриф - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски денеска го посети ИКТ Центарот за чување и заштита на податоци и ...

Ковачевски: ИКТ Центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на податоците ...

Точка - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски денеска го посети ИКТ Центарот за чување и заштита на податоци и ...

Ковачевски: ИКТ Центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на податоците ...

24Инфо - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски денеска го посети ИКТ Центарот за чување и заштита на податоци и ...

(Видео) Ковачевски: ИКТ-центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на ...

Скопје1 - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски, денеска го посети ИКТ-центарот за чување и заштита на податоци и ...

Ковачевски: ИКТ Центарот во Прилеп значи трајна инвестиција во безбедносниот систем и долгорочна заштита на податоците ...

Република - 20.11.2023

Претседателот на Владата на Република Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски денеска го посети ИКТ Центарот за чување и заштита на податоци и опоравување ...

ИКТ Центарот во Прилеп е одговар на безбедносните предизвици во интернет сферата

Рацин - 20.11.2023

Денеска претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски го посетија Центарот за заштита на податоци и опоравување од ...

Спасовски во посета на ИКТ-центарот: Изградивме капитален објект од дигиталната инфраструктура

Макфакс - 20.11.2023

Mинистерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, и министерот за транспорт и врски, Благоја Бочварски го посети ИКТ Центарот за обновување од катастрофи и ...

Спасовски во посета на ИКТ Центарот: Изградивме капитален објект од дигиталната инфраструктура

Опсервер - 20.11.2023

Mинистерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, и министерот за транспорт и врски, Благоја Бочварски го посети ИКТ Центарот за обновување од катастрофи и ...

Спасовски во посета на ИКТ Центарот во Прилеп: Изградивме капитален објект од дигиталната инфраструктура, благодарение ...

24Инфо - 20.11.2023

Денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, и министерот за транспорт и врски, Благоја Бочварски го посети ИКТ Центарот за обновување од катастрофи и ...

Спасовски во посета на ИКТ Центарот: Изградивме капитален објект од дигиталната инфраструктура

Скопје1 - 20.11.2023

Mинистерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, и министерот за транспорт и врски, Благоја Бочварски го посети ИКТ Центарот за обновување од катастрофи и ...

Ковачевски: ИКТ Центарот во Прилеп е трајна инвестиција во безбедносниот систем

Тера - 20.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски, заедно со министрите за внатрешни работи и за транспорт и врски, Оливер Спасовски и Благој Бочварски денеска го посети ИКТ Центарот за чување и заштита на податоци и опоравување од катастрофи во Прилеп.

Во Прилеп отворен ИКТ Центар за чување и заштита на податоци на граѓаните

Радио МОФ - 20.11.2023

Во Прилеп е отворен ИКТ Центарот за заштита на податоци и опоравување од катастрофи, кој претставува еден од најзначајните инфраструктурни капитални проекти. Центарот, како што се наведува, претставува „бек-ап“, односно резервна база за клучните, ...