TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влезете во светот на ЗОО Скопје преку екранот на вашиот смартфон!

Црнобело - 16.09.2020

Дивиот свет на скопската зоолошка градина може да направи во еден момент да се чувствувате како да сте на сафари во Африка, а веќе во следниот да се најдете очи в очи со австралискиот брадест змеј, добивајќи впечаток дека ги посетувате бескрајните ...

Влезете во светот на ЗОО Скопје преку екранот на вашиот смартфон!

Точка - 16.09.2020

Дивиот свет на скопската зоолошка градина може да направи во еден момент да се чувствувате како да сте на сафари во Африка, а веќе во следниот да се најдете очи в очи со австралискиот брадест змеј, добивајќи впечаток дека ги посетувате бескрајните ...

Влезете во светот на ЗОО Скопје преку екранот на вашиот смартфон

USB - 16.09.2020

Дивиот свет на скопската зоолошка градина може да направи во еден момент да се чувствувате како да сте на сафари во Африка, а веќе во следниот да се најдете очи в очи со австралискиот брадест змеј, добивајќи впечаток дека ги посетувате бескрајните ...