TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бугарскиот амбасадор во Македонија утре ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

Вечер - 14.01.2018

Пред членови на дипломатско-конзуларните претставништва, меѓународни организации и пратеници, утре во Собранието на РМ, амбасадорот на Бугарија во Македонија, Иван Великов Петков ќе ги претстави програмата и приоритетите на претседателството со ...

Бугарскиот амбасадор во Македонија утре ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

Локално - 14.01.2018

Пред членови на дипломатско-конзуларните претставништва, меѓународни организации и пратеници, утре во Собранието на РМ, амбасадорот на Бугарија во Македонија, Иван Великов Петков ќе ги претстави програмата и приоритетите на претседателството со ...

Бугарскиот амбасадор ќе претстави плановите на Бугарија со европското претседателство

Фактор - 14.01.2018

Пред членови на дипломатскиот кор, меѓународни организации и пратеници, утре во Собранието на РМ, амбасадорот на Бугарија во Македонија, Иван Великов Петков ќе ги претстави програмата и приоритетите на претседателството со Бугарија со Советот на ЕУ.

Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

А1 On - 14.01.2018

Пред членови на дипломатско-конзуларните претставништва, меѓународни организации и пратеници, утре во Собранието на РМ, амбасадорот на Бугарија во Македонија, Иван Великов Петков ќе ги претстави програмата и приоритетите на претседателството со ...

Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

Сител - 14.01.2018

Пред членови на дипломатско-конзуларните претставништва, меѓународни организации и пратеници, утре во Собранието на РМ, амбасадорот на Бугарија во Македонија, Иван Великов Петков ќе ги претстави програмата и приоритетите на претседателството со ...

Бугарскиот амбасадор во Македонија утре ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

Sky - 14.01.2018

Пред членови на дипломатско-конзуларните претставништва, меѓународни организации и пратеници, утре во Собранието на РМ, амбасадорот на Бугарија во Македонија, Иван Великов Петков ќе ги претстави програмата и приоритетите на претседателството со ...

Бугарскиот амбасадор во Македонија утре ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

Канал5 - 14.01.2018

Пред амбасадорите и пратениците, утре во собранието, амбасадорот на Бугарија во Македонија, Иван Великов Петков, ќе ги претстави програмата и приоритетите на претседателството со бугарија со Советот на ЕУ.