TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

Локално - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како “BMW” и „Mercedes“, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат “BMW”, го имаат „Mercedes“.

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

24Инфо - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како Бе-Ем-Ве и „Мерцедес”, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат Бе-Ем-Ве, го имаат „Мерцедес”.

Трамп ќе воведе царини и за БMВ и „Мерцедес“

+инфо - 23.03.2019

Американскиот претседател бара компаниите да отворат погони во САД. Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како БMВ и „Мерцедес“, доколку не отворат ...

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

Денар - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како “BMW” и „Mercedes“, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат “BMW”, го имаат „Mercedes“.

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

Опсервер - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како Бе-Ем-Ве и „Мерцедес“, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат Бе-Ем-Ве, го имаат „Мерцедес“.

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

Сител - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како Бе-Ем-Ве и „Мерцедес“, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат Бе-Ем-Ве, го имаат „Мерцедес“.

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

MakPress - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како Бе-Ем-Ве и „Мерцедес“, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат Бе-Ем-Ве, го имаат „Мерцедес“.

Трамп бара европските компании да ги произведуваат во САД возилата за американскиот пазар

1tv - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како Бе-Ем-Ве и „Мерцедес“, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат Бе-Ем-Ве, го имаат „Мерцедес“.

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

А1 On - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како Бе-Ем-Ве и „Мерцедес“, доколку не отворат свои погони во САД. – Тие го имаат Бе-Ем-Ве, го имаат „Мерцедес“.

Трамп: Ако сакате да им продавате возила на Американците, произведувајте ги во САД

Р.С.Европа - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани дека ќе воведе царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како БMВ и „Мерцедес“, ако не отворат погони во САД. „Тие го имаат БМВ, го имаат „Мерцедес“.

Трамп со закани кон европските автопроизводители на возила!

Алфа - 23.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европски автопроизводители, како “BMW” и „Mercedes“, доколку не отворат свои погони во САД. Тие го имаат “BMW”, го имаат „Mercedes“.

Трамп бара европските автопроизводители возилата за американскиот пазар да ги произведуваат во САД

MTM - 23.03.2019

– Тие го имаат Бе-Ем-Ве, го имаат „Мерцедес". Имаат многу добри возила кои влегуваат (во САД). Сакам да ги произведуваат овде. Ако сакате да ги продавате (автомобилите) на Американци, произведувајте ги овде, им порача Трамп на европските ...

Трамп со закана: Ако сакате да продавате во САД, морате тука да произведувате

24auto - 24.03.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се закани со воведување царини за увоз на автомобилите на големите европските автопроизводители, како BMW и Mercedes, доколку не отворат свои погони во САД. “Тие го имаат BMW, го имаат Mercedes.