TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повисоки плати за вработените на УКИМ за 22 отсто, почнува примената на новиот колективен договор

Факултети - 27.02.2024

Вработените на најстариот државен универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје од овој месец ќе добиваат повисоки плати во просек за околу 22 отсто, а ретроактивно ќе им се исплати и разликата за месец јануари.

Повисоки плати за вработените на УКИМ за 22 отсто, зголемување ќе им се исплати и за јануари

Независен

МОН: Повисоки плати за вработените на УКИМ за 22 отсто, почнува примената на новиот колективен договор

Бизнис Вести

МОН: Повисоки плати за вработените на УКИМ за 22 отсто

Сител

За 22 отсто повисоки плати на вработените на УКИМ, ќе им се исплати и разликата за јануари

Нова ТВ

Повисоки плати за вработените на УКИМ за 22 отсто, почнува примената на новиот колективен договор

Курир

МОН: Повисоки плати за вработените на УКИМ за 22 отсто, почнува примената на новиот колективен договор

Н.Македонија

МКД Локално Бриф Нетпрес Денешен Либертас Frontline