TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џафери се сретна со претседателот на Глобалниот совет за толеранција и мир

Макфакс - 18.01.2018

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со Ахмед бин Мохамед ал-Јарван, претседател на организацијата Глобален совет за толеранција и мир. На почетокот на средбата, претседателот Џафери ѝ посака добредојде ...

Џафери се сретна со претседателот на Глобалниот совет за толеранција и мир

Вечер - 18.01.2018

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со Ахмед бин Мохамед ал-Јарван, претседател на организацијата Глобален совет за толеранција и мир. На почетокот на средбата, претседателот Џафери ѝ посака добредојде ...

Џафери се сретна со претседателот на Глобалниот совет за толеранција и мир

Точка - 18.01.2018

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со Ахмед бин Мохамед ал-Јарван, претседател на организацијата Глобален совет за толеранција и мир. На почетокот на средбата, претседателот Џафери ѝ посака добредојде ...

Средба на Џафери со претседателот на Глобалниот совет за толеранција и мир...

Н.Македонија - 18.01.2018

Средба на Џафери со претседателот на Глобалниот совет за толеранција и мир Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, оствари средба со претседателот на организацијата Глобален совет за толеранција и мир Ахмед бин Мохамед ...

Средба на Џафери со претседателот на Глобалниот совет за толеранција и мир

Канал5 - 18.01.2018

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, оствари средба со претседателот на организацијата Глобален совет за толеранција и мир Ахмед бин Мохамед ал-Јарван. Џафери, како што информираат од неговиот кабинет, и посакал ...