TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во декември 58 отсто од потрошената струја од домашно производство

Опсервер - 25.02.2021

Земјава лани во декември вкупно потрошила 859.827 мегават часови електрична енергија, 46,263 милиони нормални кубни метри природен гас, 468.414 тони јаглен и 92.211 тони нафтени продукти. Според податоците на Државниот завод за статистика, во ...

Во декември 58 отсто од потрошената струја од домашно производство

Либертас - 25.02.2021

Земјава лани во декември вкупно потрошила 859.827 мегават часови електрична енергија, 46,263 милиони нормални кубни метри природен гас, 468.414 тони јаглен и 92.211 тони нафтени продукти. Според податоците на Државниот завод за статистика, во ...

Во декември 58 отсто од потрошената струја од домашно производство

Иновативност - 25.02.2021

Земјава лани во декември вкупно потрошила 859.827 мегават часови електрична енергија, 46,263 милиони нормални кубни метри природен гас, 468.414 тони јаглен и 92.211 тони нафтени продукти. Според податоците на Државниот завод за статистика, во ...

Во декември 58 отсто од потрошената струја од домашно производство

MakPress - 25.02.2021

Земјава лани во декември вкупно потрошила 859.827 мегават часови електрична енергија, 46,263 милиони нормални кубни метри природен гас, 468.414 тони јаглен и 92.211 тони нафтени продукти. Според податоците на Државниот завод за статистика, во ...

ДЗС: Повеќе од пола од потрошената струја во декември е од домашно производство

Слободен Печат - 25.02.2021

Земјата во декември лани потрошила 859.827 мегават часови електрична енергија, 46,263 милиони кубни метри природен гас, 468.414 тони јаглен и 92.211 тони нафтени продукти, покажуваат податоците на Државниот Завод за статистика (ДЗС) .

Повеќе од половина од потрошената струја во декември била од домашно производство

Република - 25.02.2021

Во Македонија во декември минатата година се потрошени вкупно 859.827 мегават часови електрична енергија, 46,263 милиони нормални кубни метри природен гас, 468.414 тони јаглен и 92.211 тони нафтени продукти.

Во декември 58 отсто од потрошената струја од домашно производство

Бизнис Вести - 25.02.2021

Скопје, 25 февруари 2021 (МИА) – Земјава лани во декември вкупно потрошила 859.827 мегават часови електрична енергија, 46,263 милиони нормални кубни метри природен гас, 468.414 тони јаглен и 92.211 тони нафтени продукти.