TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Второ издание на Треил трката за вино и љубов 2024

Екран - 17.02.2024

Денес ќе се одржи второто издание на Треил трката за ВИНО И ЉУБОВ. Трката ќе се одржи во околината на Долни Дисан. Тука ќе го одбележиме Св.Трифун и ќе наздравиме за бериќетна година и многу љубов.

Во Долни дисан утре Треил трка за вино и љубов

Бизнис Вести - 16.02.2024

На плоштадот во Долни Дисан, Неготино, утре ќе се одржи втората Треил трка за вино и љубов, единствена од ваков тип во земјава. – Последниот зимски, а првиот пролетен празник Св. Трифун е идејата од која произлезе оваа трка чија крајна цел е ...

Во Долни дисан утре Треил трка за вино и љубов

Бриф - 16.02.2024

На плоштадот во Долни Дисан, Неготино, утре ќе се одржи втората Треил трка за вино и љубов, единствена од ваков тип во земјава. – Последниот зимски, а првиот пролетен празник Св. Трифун е идејата од која произлезе оваа трка чија крајна цел е ...

Треил трка за вино и љубов во Долни Дисан

Вечер Прес - 16.02.2024

Под мотото: „Стартувај, уживај, радувај се! Во тебе е клучот“ утре на плоштадот во Долни Дисан, Неготино ќе се одржи втората Треил трка за вино и љубов, единствена од ваков тип во земјава. – Последниот зимски, а првиот пролетен празник „Св.

Треил трка за вино и љубов во Долни Дисан

24 Вести - 17.02.2024

На плоштадот во Долни Дисан, Неготино, денеска ќе се одржи втората Треил трка за вино и љубов, единствена од ваков тип во земјава. - Последниот зимски, а првиот пролетен празник Св. Трифун е идејата од која произлезе оваа трка чија крајна цел е ...

Производи од грозје на втората „Треил трка за вино и љубов“ во неготинско Долни Дисан

Канал5 - 17.02.2024

Производи од грозје се дегустираа на втората „Треил трка за вино и љубов“, која денеска се реализираше во неготинското село Долни Дисан. Дрите Најдова, жителка на Долни Дисан, рече за МИА дека ова е извонреден начин за промоција на регионот на ...