TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изјава на родителот нападнат од платениците на СДСМ: Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија

Курир - 01.06.2016

Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија, вели родителот кој синоќа беше фiзички нападнат од таканаречените шарени револуционери за време на протестите на опозицијата во центарот на Скопје.

ЛУДИЛОТО ПРОДОЛЖУВА: Платениците на СДСМ нападнаа татко и жена со болно дете (ВИДЕО)

Курир - 31.05.2016

Платеничките револуционери на СДСМ и СОРОС вечерва нападнаа родител за време на протестите на таканаречената шарена револуција која секојдневно маршира низ скопските улици и ги блокира истите.

Изјава на таткото нападнат од платениците на СДСМ: Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија

Нетпрес - 01.06.2016

Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија. Ова во изјава за „ Курир “ го вели таткото кој синоќа беше физички нападнат од таканаречените шарени револуционери за време на протестите на опозицијата во центарот на Скопје.

Платениците на СДСМ ги преминаа границите: Нападнати маж и жена со болно дете (ВИДЕО)

Република - 01.06.2016

Додека таткото очајно го бранеше своето болно дете од насилниците на СДСМ кои физички го нападнаа и се обидуваше да се разбере со платениците, болното дете и мајката во автомобилот доживуваа траума и ги гледаа навредите, свиркањата и физичките ...

Изјава на родителот нападнат од платениците на СДСМ: Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија

Press24 - 01.06.2016

Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија, вели родителот кој синоќа беше фiзички нападнат од таканаречените шарени револуционери за време на протестите на опозицијата во центарот на Скопје.

ЛУДИЛОТО ПРОДОЛЖУВА: Платениците на СДСМ нападнаа татко и жена со болно дете (ВИДЕО) Додека таткото очај

Маркукуле - 01.06.2016

Додека таткото очајно го бранеше своето болно дете од насилниците на СДСМ кои физички го нападнаа и се обидуваше да се разбере со платениците, болното дете и мајката во автомобилот доживуваа траума и ги гледаа навредите, свиркањата и физичките ...

Изјава на таткото нападнат од толпата на СДСМ: Сакав да го однесам детето на преглед на детска кардиологија

Пулс24 - 01.06.2016

Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија. Ова во изјава за „Курир“ го вели таткото кој синоќа беше физички нападнат од таканаречените шарени револуционери за време на протестите на опозицијата во центарот на Скопје.

ВИДЕО: Платениците на СДСМ нападнаа татко со болно дете

Нетпрес - 01.06.2016

Платеничките револуционери на СДСМ и СОРОС вчера за време на протестите на таканаречената шарена револуција нападнаа родители со болно дете. Како што пишува „ Курир “ додека таткото очајно го бранел своето болно дете од насилниците на СДСМ кои ...

Изјава на родителот нападнат од платениците на СДСМ: Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија

Сител - 01.06.2016

Сакав само да го однесам детето на преглед на детска кардиологија, вели родителот кој синоќа беше фiзички нападнат од таканаречените шарени револуционери за време на протестите на опозицијата во центарот на Скопје.

ДНО: Платениците на СДСМ НАПАДНАА семејство со болно дете!

Пулс24 - 01.06.2016

Додека таткото очајно го бранеше своето болно дете од насилниците на СДСМ кои физички го нападнаа и се обидуваше да се разбере со платениците, болното дете и мајката во автомобилот доживуваа траума и ги гледаа навредите, свиркањата и физичките ...

Платениците на СДСМ ги преминаа границите: Нападнати маж и жена со болно дете

Вечер - 01.06.2016

Додека таткото очајно го бранеше своето болно дете од насилниците на СДСМ кои физички го нападнаа и се обидуваше да се разбере со платениците, болното дете и мајката во автомобилот доживуваа траума и ги гледаа навредите, свиркањата и физичките ...