TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Факти за инцидентот од Собранието; агенти на УБК избришале снимки од безбедносните камери

Алсат-М - 03.05.2017

Надлежните институции ја разгледуваат улогата на Управата за безбедност и контраразузнавање на критичната собраниска ноќ. Снимките што ги обезбеди Алсат М покажуваат дека покрај армиски и припадници на МВР, во парламентот имало агенти на УБК, кои ...

ВИДЕО: Агенти на УБК избришале снимки од безбедносните камери, дел од насилниците влегле од влезот за службени возила

Либертас - 03.05.2017

Надлежните институции ја разгледуваат улогата на Управата за безбедност и контраразузнавање на критичната собраниска ноќ. Снимките што ги обезбеди Алсат М покажуваат дека покрај армиски и припадници на МВР, во парламентот имало агенти на УБК, кои ...

Алсат-М: Агенти на УБК ги избришале снимките од безбедносните камери во Собранието

+инфо - 03.05.2017

Алсат-М од свои извори дознава дека најмалку двајца припадници на УБК ги избришале снимките од безбедносните камери на Собранието. Надлежните институции ја разгледуваат улогата на Управата за безбедност и контраразузнавање на критичната собраниска ...

(ВИДЕО) Агенти на УБК избришале снимки од безбедносните камери, дел од насилниците влегле од влезот за службени возила

Репортер - 04.05.2017

Надлежните институции ја разгледуваат улогата на Управата за безбедност и контраразузнавање на критичната собраниска ноќ. Снимките што ги обезбеди Алсат М покажуваат дека покрај армиски и припадници на МВР, во парламентот имало агенти на УБК, кои ...

ВИДЕО: Агенти на УБК избришале снимки од безбедносните камери, дел од насилниците влегле од влезот за службени возила

Локално - 04.05.2017

Надлежните институции ја разгледуваат улогата на Управата за безбедност и контраразузнавање на критичната собраниска ноќ. Снимките што ги обезбеди Алсат М покажуваат дека покрај армиски и припадници на МВР, во парламентот имало агенти на УБК, кои ...