TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аеродромци ќе добијат нов паркинг во близина на „Мајчин дом“

Слободен Печат - 17.03.2023

Започнаа градежните активности за изградба на нов паркинг зад „Мајчин дом”, кој, како што информираат од Општина Аеродром, ќе се простира на површина од 1300 квадратни метри; На паркингот ќе можат да се паркираат околу 60 возила, со што, според ...

Почна изградбата на нов паркинг позади „Мајчин дом“

Вечер Прес - 17.03.2023

Денеска започнаа градежните активности за изградба на нов паркинг позади ,,Мајчин дом”. Како што информираа од Општина Аеродром, станува збор за простор на површина од 1.300 квадратни метри со капацитет за околу 60 паркинг места.

Започнува изградбата на нов паркинг на површина од 1.300 квадратни метри во Аеродром

Скопје инфо - 17.03.2023

Деновиве започна реализација на нова инфраструктурен проект во Аеродром. Станува збор за паркинг простор во непосредна близина на „Мајчин Дом“ на површина од 1300 метри квадратни и капацитет за паркирање на 60 возила.

Аеродромци ќе добијат нов паркинг во близина на „Мајчин дом“

24Инфо - 17.03.2023

Деновиве започна реализација на нова инфраструктурен проект во Аеродром. Станува збор за паркинг простор во непосредна близина на „Мајчин Дом” на површина од 1300 метри квадратни и капацитет за паркирање на 60 возила.

Аеродромци ќе добијат нов паркинг во близина на „Мајчин дом“

Lider - 17.03.2023

Деновиве започна реализација на нова инфраструктурен проект во Аеродром. Станува збор за паркинг простор во непосредна близина на „Мајчин Дом“ на површина од 1300 метри квадратни и капацитет за паркирање на 60 возила.