TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инстаграм ја цензурираше Јелена Ѓоковиќ: „Шири лажни вести“ за коронавирусот! (ВИДЕО)

Слободен Печат - 09.04.2020

Инстаграм ги цензурираше објавите на Јелена Ѓоковиќ, сопругата на тенискиот ас Новак Ѓоковиќ. Јелена на Инстаграм објавила видео од еден американски доктор кој ширењето на коронавирусот го препишал на експанзијата на 5G.

Инстаграм ја цензурира сопругата на Новак Ѓоковиќ поради лажни вести

Канал5 - 09.04.2020

Инстаграм ја цензурира објавата на Јелена Ѓоковиќ. Сопругата на славниот тенисер Новак Ѓоковиќ сподели видео на американски лекар на таа социјална мрежа, во кое ширењето на коронавирусот се припишува на проширувањето на мрежата 5G.

Реакција на Јелена Ѓоковиќ, после цензурата на Инстаграм за коронавирусот и 5G мрежата: Нејзиниот одговор ќе предизвика ...

Локално - 09.04.2020

Јелена Ѓоковиќ, сопруга на славниот тенисер Новак Ѓоковиќ, се соочи со цензура на Инстаграм, откако објави видео од американски лекар, кој ширењето на коронавирусот го поврзува со проширувањето на мрежата 5G, а сега објасни како се чувствувала за ...

Инстаграм ја цензурираше сопругата на Ѓоковиќ поради 5Г

Press24 - 09.04.2020

Јелена Ѓоковиќ, сопруга на српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ се соочи со цензура на социјалнта мрежа Инстаграм. Јелена објави видео од извесен американски доктор кој тврди дека во ширењето на коронавирусот придонела експанзијата на 5Г мрежата.

Инстаграм ја цензурираше Јелена Ѓоковиќ поради ширење лажни вести

Екипа - 09.04.2020

Сопругата на првиот рекет на светот Новак Ѓоковиќ, Јелена се соочи со цензура од страна на Инстаграм поради ширење на лажни вести поврзани со Ковид-19 и 5Г мрежата. Избришана е објавата на Јелена во која таа се повика на американски доктор кој ...

Јелена Ѓоковиќ цензурирана на „Инстаграм“ за лажни вести

Независен - 09.04.2020

Јелена Ѓоковиќ се соочи со цензура на социјалната мрежа Инстаграм. Избришан ѝ е постот во кој објавила видео од американски лекар кој го припишува ширењето на корона вирусот на експанзијата на 5Г мрежата.

Јелена Ѓоковиќ цензурирана на „Инстаграм“ за лажни вести

Курир - 09.04.2020

Јелена Ѓоковиќ се соочи со цензура на социјалната мрежа Инстаграм. Избришан ѝ е постот во кој објавила видео од американски лекар кој го припишува ширењето на корона вирусот на експанзијата на 5Г мрежата.

Јелена Ѓоковиќ цензурирана на „Инстаграм“ за лажни вести

Пулс24 - 09.04.2020

Јелена Ѓоковиќ се соочи со цензура на социјалната мрежа Инстаграм. Избришан ѝ е постот во кој објавила видео од американски лекар кој го припишува ширењето на корона вирусот на експанзијата на 5Г мрежата.

Јелена Ѓоковиќ цензурирана на Инстаграм за лажни вести

Република - 09.04.2020

Јелена Ѓоковиќ се соочи со цензура на социјалната мрежа Инстаграм. Избришан ѝ е постот во кој објавила видео од американски лекар кој го припишува ширењето на корона вирусот на експанзијата на 5Г мрежата.