TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Галерија) Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние кои што не се плашат да експериментираат

еМагазин - 18.02.2020

Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела во Њујорк, во организација на компанијата Samsung и врвниот моден бренд Thom Browne .

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

Фактор - 18.02.2020

Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела во Њујорк, во организација на компанијата Samsung и врвниот моден бренд Thom Browne .

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

Smartportal - 18.02.2020

Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние коишто не се плашат да експериментираат Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела ...

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

Точка - 18.02.2020

Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела во Њујорк, во организација на компанијата Samsung и врвниот моден бренд Thom Browne.

Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние кои што не се плашат да експериментираат

Иновативност - 18.02.2020

Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела во Њујорк, во организација на компанијата Samsung и врвниот моден бренд Thom Browne .

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

Машки магазин - 18.02.2020

Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние кои што не се плашат да експериментираат Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела ...

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

USB - 18.02.2020

Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела во Њујорк, во организација на компанијата Samsung и врвниот моден бренд Thom Browne.

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

Опсервер - 18.02.2020

Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние кои што не се плашат да експериментираат Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела ...

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

Телефони.мк - 19.02.2020

Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние кои што не се плашат да експериментираат. Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела ...

Несекојдневен спој на њујоршкиот шик и иновативната технологија

Хаштаг - 19.02.2020

Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние кои што не се плашат да експериментираат Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела ...

МОДА И ТЕХНОЛОГИЈА: Новиот Samsung Galaxy Z Flip со потпис на модниот дизајнер Том Браун

Stylist - 19.02.2020

Новото Galaxy Z Flip Thom Browne издание за оние кои што не се плашат да експериментираат Водечките медиуми, инфлуенсери и познатите личности пред некоја вечер имаа прилика да присуствуваат на ексклузивен, приватен настан во склоп на Модната недела ...