TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Овци кои чинат повеќе од 90 илјади долари

Centar - 09.06.2024

За време на саемот во Мбур, на 100 километри од главниот град на Сенегал, Дакар, се продаваат овци од расата „ладоум“ по цена од 90.000 долари . Овцата, позната и како „кралот на овците“, со години се продава по цени што ги надминуваат цените на ...

Овца поскапа од луксузен автомобил: Ладум се продава за 90.000 евра во Сенегал

4NEWS - 09.06.2024

За време на саемот во Мбуру, на 100 километри од главниот град на Сенегал, Дакар, овците Ладум се продаваат по цена од 90.000 долари. Животното, познато како кралот на овците, со години се продава по цени кои ги надминуваат цените на луксузните ...

Овците од расата „ладум“ се продаваат за по 90.000 долари (ВИДЕО)

Канал5 - 09.06.2024

За време на саемот во Мбуру, на 100 километри од главниот град на Сенегал, Дакар, овците Ладум се продаваат по цена од 90.000 долари. Животното познато како „кралот на овците“ со години се продава по цени кои ги надминуваат цените на луксузните ...

ЦЕНА ПОГОЛЕМА ОД ЛУКСУЗЕН АВТОМОБИЛ: Овците од расата „ладум“ се продаваат за по 90.000 долари (ВИДЕО)

Денешен - 09.06.2024

За време на саемот во Мбуру, на 100 километри од главниот град на Сенегал, Дакар, овците Ладум се продаваат по цена од 90.000 долари. Животното познато како „кралот на овците“ со години се продава по цени кои ги надминуваат цените на луксузните ...