TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Не можам повеќе да ги поднесам критиките”: 12-годишното дете кое се убило со пиштолот на својот татко оставило ...

Точка - 12.02.2019

Вчера, 12-годишно дете од едно село во јужна Србија извршило самоубиство, пукајќи си во уста со пиштолот на својот татко. Покрај неговото безживотно тело е пронајдено и проштално писмо упатено до родителите, како и 15 евра.

Шестоодделенец во Србија се уби поради слаби оценки

Независен - 12.02.2019

Момче на возраст од 12 години во едно село во Србија, во понеделник вечерта си пукало со татковиот пиштол во уста, а причината, како што дознале родителите од прошталното писмо, е банална - слаби оценки.

Незапаметена трагедија во Србија: Шестоодделенец се самоуби, го нашле во локви крв

Press24 - 12.02.2019

Незапаметена трагедија во Србија, момче се уби со пиштолот на татка си, а до себе остави писмо за збогум. 12-годишниот Н.М. извршил вчера самоубиство, пукајќи си во уста со пиштолот на татко му, а покрај безживотното тело во крв е најдено и писмо за ...

Трагедија го потресе Балканот:„Не можам повеќе да ги поднесам критиките“, 12-годишно момче оставило порака па си пукало ...

Press24 - 12.02.2019

12- годишно момче од јуот на Србија, вчера изврши самоубиство, пукајќи си во уста со пиштолот на неговиот татко.н До неговото тело е пронајдено проштално писмо и 15 евра. Низ што точно проаѓало детето веројатно никогаш нема да биде јасно, но во ...

Незапаметена трагедија во Србија: 12-годишно дете се самоуби, а покрај него имало писмо за родителите

Курир - 12.02.2019

Незапаметена трагедија во Србија, момче се уби со пиштолот на татка си, а до себе остави писмо за збогум. 12-годишниот Н.М. извршил вчера самоубиство, пукајќи си во уста со пиштолот на татко му, а покрај безживотното тело во крв е најдено и писмо за ...

Незапаметена трагедија во Србија: 12-годишно дете се самоуби, а покрај него имало писмо за родителите

Сител - 12.02.2019

Незапаметена трагедија во Србија, момче се уби со пиштолот на татка си, а до себе остави писмо за збогум. 12-годишниот Н.М. извршил вчера самоубиство, пукајќи си во уста со пиштолот на татко му, а покрај безживотното тело во крв е најдено и писмо за ...

Незапаметена трагедија во Србија: 12-годишно дете се самоуби, а покрај него имало писмо за родителите

24Инфо - 12.02.2019

Незапаметена трагедија во Србија: 12-годишно дете се самоуби, а покрај него имало писмо за родителите Незапаметена трагедија во Србија, момче се уби со пиштолот на татка си, а до себе остави писмо за збогум. 12-годишниот Н.М.