TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Слободен Печат - 23.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси, што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ во Њујорк: Обновена е опасноста од дестабилизација на Западниот Балкан

МКД - 23.09.2021

И покрај бројните предизвици, Црна Гора останува решителна да ја брани граѓанската, инклузивната, мултиетничката и европската демократија и да биде доказ дека мултиетничка демократија на Балканот е можна, и дека е единствен гарант на просперитетот, ...

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Нова ТВ - 25.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси, што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

24Инфо - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси, што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Опсервер - 24.09.2021

– Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Press24 - 23.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси, што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Lider - 23.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси, што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

Вечер Прес - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.

Ѓукановиќ: Нова опасност од дестабилизација на Западен Балкан

MakPress - 24.09.2021

Западен Балкан останува место на судир на геополитички интереси што може да го дестабилизира целиот регион, предупреди црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ на 76 -та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк.