TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се потроши целата залиха на поевтиниот iPhone XR

Телефони.мк - 23.10.2018

Новолансираниот iPhone XR смартфон на Apple по само четири дена од активирање на онлајн пред-нарачките целосно е потрошен, односно исцрпена е првичната залиха на примероци. Според прогнозите на аналитичките куќи iPhone XR иако имаше побавен старт од ...

Замена на дисплејот на iPhone Xr ќе ве чини 174 евра

Стандард - 23.10.2018

iPhone Xr е еден од трите нови паметни телефони на Apple, кој беше објавен пред неколку недели. Уредот нуди елегантен дизајн и има дисплеј кој речиси ја отстранува рамката околу екранот. Потрошувачите ќе можат да го купат овој модел во водечките ...

iPhone XR ќе се продаде за 50% повеќе од iPhone 8

Телефони.мк - 22.10.2018

Apple iPhone XR ќе биде пуштен во продажба следниов петок, а според Роберт Сира, аналитичарот од Guggenheim Securities, ослободувањето на ценовно прифатливиот iPhone ќе има негативен ефект за другите телефони, од кого се очекува да се продава повеќе ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Радар - 22.10.2018

Во единствената потрага можат да учествуваат сите граѓани кои треба да се регистрираат преку веб страницата Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Факултети - 22.10.2018

Во единствената потрага можат да учествуваат сите граѓани кои треба да се регистрираат преку веб страницата www.sakamiPhoneXs.mk Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Фактор - 22.10.2018

Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативнипотраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и неодолив iPhone Xs. Во уникатната потрага по iPhone Xs можат да учествуваат сите граѓани кои прво ќе треба ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

МакМода - 22.10.2018

• Во единствената потрага можат да учествуваат сите граѓани кои треба да се регистрираат преку веб страницата www.sakamiPhoneXs.mk Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Денар - 22.10.2018

Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и неодолив iPhone Xs. Во уникатната потрага по iPhone Xs можат да учествуваат сите граѓани кои прво ќе треба ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Црнобело - 22.10.2018

Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и неодолив iPhone Xs. Во уникатната потрага по iPhone Xs можат да учествуваат сите граѓани кои прво ќе треба ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Кајгана - 22.10.2018

Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и неодолив iPhone Xs. Во уникатната потрага по iPhone Xs можат да учествуваат сите граѓани кои прво ќе треба ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Кафе пауза - 22.10.2018

Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и неодолив iPhone Xs. Во уникатната потрага по iPhone Xs можат да учествуваат сите граѓани кои прво ќе треба ...

Телеком повторно организира потрага по новиот iPhone Xs

IT.mk - 22.10.2018

Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите потраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и неодолив iPhone Xs. Во уникатната потрага по iPhone Xs можат да учествуваат сите граѓани кои прво ќе треба да се ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

Smartportal - 22.10.2018

Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го пронајдат најновиот и неодолив iPhone Xs. Во уникатната потрага по iPhone Xs можат да учествуваат сите граѓани кои прво ќе треба ...

Телеком организира уникатна потрага по новиот iPhone Xs

USB - 22.10.2018

Во единствената потрага можат да учествуваат сите граѓани кои треба да се регистрираат преку веб страницата www.sakamiPhoneXs.mk Македонски Телеком го најавува почетокот на една од највозбудливите и креативни потраги со која корисниците треба да го ...