TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Во завршна фаза санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и велешко

Курир - 14.10.2015

Во завршна фаза е реализацијата на проектот за санација на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и велешко предвиден со програмата на Министерството за култура. -Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на ...

Привршува санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велешко

А1 On - 14.10.2015

Во завршна фаза е реализацијата на проектот за санација на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и Велешко предвиден со програмата на Министерството за култура. Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на ...

Привршува санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес

Макфакс - 14.10.2015

Во завршна фаза е реализацијата на проектот за санација на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и Велешко предвиден со програмата на Министерството за култура. Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на ...

Санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и велешко во завршна фаза

Lider - 14.10.2015

Во завршна фаза е реализацијата на проектот за санација на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и велешко предвиден со програмата на Министерството за култура. -Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на ...

Во завршна фаза е санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и Велешко

Република - 14.10.2015

Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на недвижното културно наследство во велешкиот регион, Националниот конзерваторски центар, во изминатиот период реализираше повеќе активности кои беа во насока на зачувување на ...

Привршува санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велешко

Сител - 14.10.2015

Во завршна фаза е реализацијата на проектот за санација на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и Велешко предвиден со програмата на Министерството за култура. Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на ...

Во завршна фаза е санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и Велешко

Порта 3 - 14.10.2015

Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на недвижното културно наследство во велешкиот регион, Националниот конзерваторски центар, во изминатиот период реализираше повеќе активности кои беа во насока на зачувување на ...

При крај е санацијата на симболот на Велес

Телма - 14.10.2015

Во завршна фаза е реализацијата на проектот за санација на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и Велешко предвиден со програмата на Министерството за култура. Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на ...

Санација на Спомен-костурницата во Велес

Вечер Прес - 14.10.2015

Завршен е и изолацискиот слој на споменикот, а се изведуваше и завршниот, фасаден слој. Проектот е предвидено да заврши до крајот на годинава Санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес и Велешко е во завршна фаза.

Во завршна фаза е санацијата на Споменикот на паднатите борци од НОВ од Велес

МКД - 15.10.2015

Надлежната установа за реализација на проектите од областа на заштитата на недвижното културно наследство во велешкиот регион, Националниот конзерваторски центар, во изминатиот период реализираше повеќе активности кои беа во насока на зачувување на ...