TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се намалува водостојот на Вардар

Канал5 - 12.02.2019

Водостојот на Вардар е понизок од просечниот за февруари, а на три од четирите мерни места е намален во однос на вчера, покажуваат последните мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Се намалува водостојот на Вардар

Сител - 12.02.2019

Водостојот на Вардар е понизок од просечниот за февруари, а на три од четирите мерни места е намален во однос на вчера, покажуваат последните мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Водостојот на Вардар е понизок од просечниот

МКД - 12.02.2019

Водостојот на реката Вардар е понизок од просечниот за февруари, а на три од четирите мерни места е намален во однос на вчера, покажуваат последните мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Се намалува водостојот на Вардар

Курир - 12.02.2019

Водостојот на Вардар е понизок од просечниот за февруари, а на три од четирите мерни места е намален во однос на вчера, покажуваат последните мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Се намалува водостојот на Вардар

Опсервер - 12.02.2019

Водостојот на Вардар е понизок од просечниот за февруари, а на три од четирите мерни места е намален во однос на вчера, покажуваат последните мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

Се намалува водостојот на Вардар

А1 On - 12.02.2019

Водостојот на Вардар е понизок од просечниот за февруари, а на три од четирите мерни места е намален во однос на вчера, покажуваат последните мерења од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).