TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

ТВ21 - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека e пронајдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. „После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска ...

Приватна поликлиника се пријавила за закуп на ординацијата за матичен лекар во Шутка

Фокус - 07.04.2021

После шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во поликлиниката во Шуто Оризари, на седмиот оглас денеска се пријавила приватна Поликлиника која планира закуп на ординацијата, соопштува Министерството за здравство за кое ова е ...

Конечно матичен лекар во Шуто Оризари – заинтересирана е приватна поликлиника

Скопско Ехо - 07.04.2021

После шест неуспешни обиди да се најде матичен лекар во поликлиниката во Шуто Оризари, денеска се пријавила приватна Поликлиника која планира закуп на ординацијата, соопшти попладнево Министерството за здравство.

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

24 Вести - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека најдовме трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. - После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

Трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Скопје инфо - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека е најдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

По шест неуспешни обиди, конечно обезбеден е матичен лекар за Шуто Оризари

Слободен Печат - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека е најдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

МЗ:Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Канал5 - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека најдовме трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

24Инфо - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека e пронајдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. „После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска ...

Филипче: Решен проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари

Локално - 07.04.2021

„Најдовме трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари“, објави попладнево министерот за здравство, Венко Филипче. Според неговите зборови, после 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во ...

Трајно решение: Шутка доби матичен лекар и опремена гинеколошка ординација

Република - 07.04.2021

После шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во поликлиниката во Шуто Оризари, на седмиот оглас денеска се пријавила приватна поликлиника која планира закуп на ординацијата, соопштува Министерството за здравство за кое ова е ...

По шест огласи, приватна поликлиника се пријави да отвори ординација со матичен лекар во Шуто Оризари, вели ...

Сакам да кажам - 07.04.2021

Приватна поликлиника се пријавила на седмиот оглас за ординација зо матичен лекар во населбата Шуто Оризари, соопшти денес Министерството за здравство. Министерството на 24 март кажа дека ниту еден доктор се нема пријавено на шест огласи од 2015 до ...

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

MTM - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

По шест неуспешни обиди, конечно обезбеден е матичен лекар за Шуто Оризани

360 степени - 07.04.2021

Граѓаните на Шуто Оризари конечно ќе добијат матичен лекар и овој проблем трајно ќе се реши, информира Министерството за здравство. „После шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

Приватна поликлиника се пријавила за закуп на ординацијата за матичен лекар во Шутка

Press24 - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информираше јавноста дека е пронајдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. „После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска ...

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Опсервер - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме ...

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Скопје24 - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека e пронајдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. „После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска ...

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Frontline - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме ...

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

iPortal - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме ...

Конечно матичен лекар во Шуто Оризари

Независен - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме ...

Министерство за здравство: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

еМагазин - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека е најдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. „После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација ...

Шуто Оризари конечно ќе добие матичен лекар

ММС - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме ...

По шест неуспешни обиди, конечно обезбеден е матичен лекар за Шуто Оризани

Либертас - 07.04.2021

Граѓаните на Шуто Оризари конечно ќе добијат матичен лекар и овој проблем трајно ќе се реши, информира Министерството за здравство. „После шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

Шуто Оризари конечно со ординација за матичен лекар

CivilMedia - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека е најдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Точка - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

Конечно – по шест огласи матичен лекар во Шуто Оризари

Lider - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме ...

МЗ:Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Centar - 07.04.2021

Министерството за здравство ја информира јавноста дека најдовме трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Н.Македонија - 07.04.2021

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме ...

МЗ: Најдовме трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Вечер Прес - 07.04.2021

за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме апликација на ...