TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општата болница во Кочани доби современ 3D ехоапарат

Zoom - 09.07.2024

ЈЗУ Општа болница со проширена дејност – Кочани набави нов ехоапарат со револуционерна ZONE технологија што го прави приказот совршен до најситен детал. Се работи за уред од марката Mindray Consona N8 што ќе се користи на болничкиот оддел за ...

Општата болница во Кочани доби современ 3D ехоапарат

Канал5 - 09.07.2024

ЈЗУ Општа болница со проширена дејност – Кочани набави нов ехоапарат со револуционерна ZONE технологија што го прави приказот совршен до најситен детал. Се работи за уред од марката Mindray Consona N8 што ќе се користи на болничкиот оддел за ...

Општата болница во Кочани доби современ 3D ехоапарат

MakPress - 09.07.2024

ЈЗУ Општа болница со проширена дејност – Кочани набави нов ехоапарат со револуционерна ZONE технологија што го прави приказот совршен до најситен детал. Се работи за уред од марката Mindray Consona N8 што ќе се користи на болничкиот оддел за ...