TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Благој Веселинов ја прими наградата од „Шутинг старс“ на Берлинскиот филмски фестивал

Макфакс - 11.02.2019

Актерот Благој Веселинов и другите европски учесници на „Шутинг старс“ (Shooting Stars) на Берлинскиот филмски фестивал вечерва ги добија наградите од манифестацијата за млади актерски ѕвезди.

Актерот Благој Веселинов ја прими наградата „Шутинг старс“ на Берлинале

Слободен Печат - 11.02.2019

Доделувањето се одржа во салата „Берлин палас“, а наградите ги врачија режисерката Теона Митевска и актерот од Исланд, Ингвар Сигурдсон. Нашиот актер, заедно со другите европски учесници на „Шутинг старс“ на Берлинале, вечерва ги подигнаа свите ...

Благој Веселинов ја прими наградата од „Шутинг старс“ на Берлинскиот филмски фестивал

А1 On - 11.02.2019

Актерот Благој Веселинов и другите европски учесници на „Шутинг старс“ (Shooting Stars) на Берлинскиот филмски фестивал вечерва ги добија наградите од манифестацијата за млади актерски ѕвезди.