TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова можност за секого: Направи трансфер од друг универзитет и стани дел од Лондон Метрополитен во Скопје.

Црнобело - 22.01.2021

Сега, секој од вас има можност да биде дел од образовен процес креиран по британски стандарди, да учи под менторство на врвни британски професори, да се стекне со британска државна диплома и да биде дел од големото семејство на Лондон Метрополитен.

Нова можност за секого. Направи трансфер од друг универзитет и стани дел од Лондон Метрополитен во Скопје.

Опсервер - 22.01.2021

Сега, секој од вас има можност да биде дел од образовен процес креиран по британски стандарди, да учи под менторство на врвни британски професори, да се стекне со британска државна диплома и да биде дел од големото семејство на Лондон Метрополитен.

Нова можност за секого. Направи трансфер од друг универзитет и стани дел од Лондон Метрополитен во Скопје.

Студенти - 22.01.2021

Сега, секој од вас има можност да биде дел од образовен процес креиран по британски стандарди, да учи под менторство на врвни британски професори, да се стекне со британска државна диплома и да биде дел од големото семејство на Лондон Метрополитен.

Нова можност за секого: Направи трансфер од друг универзитет и стани дел од Лондон Метрополитен во Скопје

Фактор - 22.01.2021

Сега, секој од вас има можност да биде дел од образовен процес креиран по британски стандарди, да учи под менторство на врвни британски професори, да се стекне со британска државна диплома и да биде дел од големото семејство на Лондон Метрополитен.

Нова можност за секого-Направи трансфер од друг универзитет и стани дел од Лондон Метрополитен во Скопје

Хаштаг - 22.01.2021

Сега, секој од вас има можност да биде дел од образовен процес креиран по британски стандарди, да учи под менторство на врвни британски професори, да се стекне со британска државна диплома и да биде дел од големото семејство на Лондон Метрополитен.

Нова можност за секого – направи трансфер од друг универзитет и стани дел од Лондон Метрополитен во Скопје

Smartportal - 22.01.2021

Лондон Метрополитен е реномирана високообразовна институција со седиште во Лондон. Традицијата, квалитетот на студиите, како и извонредноста на наставата го прават светски реномиран универзитет и совршен избор на секој иден студент ширум светот ...