TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во струмичко освен жени - жртви на семејно насилство и мажи

24 Вести - 14.03.2018

Се повеќе мажи од југоистокот пријавуваат дека се жртви на семејно насилство. Се жалата на психичко малтретирање од своите сопруги или од најблиските. Вака покажува статистиката на СВР Струмица каде се покренуваат постапки за сите општини од овој ...

Се повеќе мажи жртви на семејно насилство

Press24 - 14.03.2018

Се повеќе мажи од југоистокот пријавуваат дека се жртви на семејно насилство, како физичко, така и психичко. Како што јавува 24вести , вака покажува статистиката на СВР Струмица каде се покренуваат постапки за сите општини од овој дел на државата.

Во струмичко и мажи се жртви на семејно насилство

Република - 14.03.2018

Се повеќе мажи од југоистокот пријавуваат дека се жртви на семејно насилство. Се жалата на психичко малтретирање од своите сопруги или од најблиските. Вака покажува статистиката на СВР Струмица каде се покренуваат постапки за сите општини од овој ...

Се повеќе мажи жртви на семејно насилство

Сител - 14.03.2018

Се повеќе мажи од југоистокот пријавуваат дека се жртви на семејно насилство, како физичко, така и психичко. Како што јавува 24вести , вака покажува статистиката на СВР Струмица каде се покренуваат постапки за сите општини од овој дел на државата.