TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно згрижување и воспитание на децата

Бизнис Вести - 22.01.2021

Консултативната работна група, формирана да го надгледува процесот и да дава предлози за подобрување на пристапот до квалитетни услуги за ран детски развој, особено за децата од социјално загрозени средини, го одржа својот прв состанок, кој поради ...

Започна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно згрижување и воспитание на децата

24Инфо

Почна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно згрижување и воспитание на децата

24Инфо

Почна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно згрижување и воспитание на децата

Опсервер

Почна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно воспитание

Канал5

Почна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно згрижување и воспитание на децата

MakPress

Почна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно згрижување и воспитание на децата

Либертас

Независен МКД Акцент Кумановски м.

6 техники за воспитување на децата што воспитувачите ги користат во градинка

Кафе пауза - 22.01.2021

Дали се прашувате како е можно вашето дете да е како ангел во градинка, а многу немирно дома? Воспитувачите имаат неколку тајни методи за детето да биде мирно. Зошто вашето дете се спротивставува толку на секој ваш обид наутро да излезете навреме од ...

Шахпаска: Општина Боговиње ја доби својата прва градинка со капацитет да згрижи 87 деца, грижата за децата е наш приоритет

24Инфо

(ВИДЕО) Шахпаска: Општина Боговиње ја доби својата прва градинка со капацитет за 87 деца

iPortal

Општина Боговиње ја доби својата прва градинка со капацитет да згрижи 87 деца

Макфакс

Општина Боговиње ја доби својата прва градинка со капацитет да згрижи 87 деца

Вечер

Осма градинка од 30 август: Тетовско Камењане доби катче за најмладите со капацитет за 87 деца

Слободен Печат

(ВИДЕО) Шахпаска: Општина Боговиње ја доби својата прва градинка со капацитет за 87 деца

Граѓански збор

Сакам да кажам МКД Бизнис Вести MakPress Опсервер

Шахпаска: Сосотојбата во градинките е стабилна, се бара можност за зголемување на бројот на деца кои се згрижуваат во ...

Опсервер - 21.01.2021

– Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска истакна дека состојбата во градинките е стабилна и дека се следи на дневно ниво. Последниот извештај покажал дека има само 20 позитивни случаи на позитивни на корона-вирусот од ...

Шахпаска: Сосотојбата во градинките е стабилна, се бара можност за зголемување на бројот на деца кои се згрижуваат во јасли

Бриф

Шахпаска: Сосотојбата во градинките е стабилна, се бара можност за зголемување на бројот на деца кои се згрижуваат во јасли

24Инфо

Шахпаска: Во градинките има само 20 позитивни случаи, но меѓу нив нема деца

Фокус

Шахпаска: Сосотојбата во градинките е стабилна, пандемијата не се шири во нив

Скопје инфо

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, се бара можност за зголемување на бројот на деца кои се згрижуваат во јасли

Либертас

Шахпаска: Сосотојбата во градинките е стабилна, пандемијата не се шири во нив

Press24

MakPress +инфо Нетпрес Frontline Слободен Печат Канал5 Канал5 Локално