TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АБИТ официјално стана дел од високообразовната групација на германската установа Хајделберг

Опсервер - 14.02.2020

– Академијата за банкарство и информатичка технологија, АБИТ, од 01.02.2020 година официјално стана дел од групацијата на високообразовната германска установа „Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје“.

АБИТ официјално стана дел од високообразовната групација на германската установа Хајделберг

Бизнис Вести - 14.02.2020

Академијата за банкарство и информатичка технологија, АБИТ, од 01.02.2020 година официјално стана дел од групацијата на високообразовната германска установа „Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје“.

АБИТ официјално стана дел од високообразовната групација на германската установа Хајделберг

Денар - 14.02.2020

Академијата за банкарство и информатичка технологија, АБИТ, од 01.02.2020 година официјално стана дел од групацијата на високообразовната германска установа „Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје“.

АБИТ официјално стана дел од високообразовната групација на германската установа Хајделберг

еМагазин - 14.02.2020

Академијата за банкарство и информатичка технологија, АБИТ, од 01.02.2020 година официјално стана дел од групацијата на високообразовната германска установа „Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје“.

АБИТ официјално стана дел од високообразовната групација на германската установа Хајделберг

Банкарство.мк - 14.02.2020

Академијата за банкарство и информатичка технологија, АБИТ, од 01.02.2020 година официјално стана дел од групацијата на високообразовната германска установа „Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје“.