TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиерот Заев со писмо до членовите на СДСМ: Нема скршнување од патот на победата!

Локално - 15.12.2019

Премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз, кое ни беше дадено од член до кое е стигнато, вели дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“.

Заев до членовите на СДСМ: Успесите се посилни од режимот, победата ја носи секој од нас

iPortal - 15.12.2019

На следните избори имаме обврска да обезбедиме да победи напредокот. Зашто само тој избор е победнички. Секој друг избор е пораз. Многу направивме, сите заедно, а имаме уште многу што да направиме. Затоа нема скршнување од патот на победата.

Премиерот Зоран Заев со моќна порака во писмото до членството: Нема скршнување од патот на победата!

Centar - 15.12.2019

Премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз, кое ни беше дадено од член до кое е стигнато, вели дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“.

Заев со писмо до членовите на СДСМ: Нема скршнување од патот на победата

Press24 - 15.12.2019

Премиерот Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз, кое ни беше дадено од член до кое е стигнато, вели дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“.

Заев: Нема скршнување од патот на победата

24Инфо - 15.12.2019

Премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз, кое ни беше дадено од член до кое е стигнато, вели дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“, ...

Заев испрати писмо до членовите на СДСМ: Режим никогаш повторно!

Фокус - 15.12.2019

Премиерот Зоран Заев испрати писмо до членовите на СДСМ. Во него им порачува дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“. – Само тој избор е победнички. Секој друг избор е пораз.

Заев со писмо до членовите на СДСМ: Aко напредокот ви се чини бавен, тоа е затоа што е реален. Градиме на здрави ...

Либертас - 15.12.2019

Премиерот Зоран Заев испрати писмо до членовите на СДСМ. Во него им порачува дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“. – Само тој избор е победнички. Секој друг избор е пораз.

Заев со инструкции до членовите на СДСМ: Нема скршнување од патот на победата

Република - 15.12.2019

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз пред завршната трибина „На прав пат“ денеска во Скопје, вели дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“.

Заев со писмо до членовите на СДСМ: Нема cкpшнyвaњe од патот на победата

365 - 15.12.2019

Премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз, кое беше дадено од член до кое е стигнато, вели дека на следните избори неговата партија има обврска да „обезбеди да победи напредокот“, ...

Заев со писмо до членовите на СДСМ: Режим никогаш повеќе

МКД - 15.12.2019

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз вели дека на следните избори партијата има обврска да победи поради напредокот и доброто на земјата. „Само тој избор е победнички. Секој друг избор е пораз.

Заев им напиша писмо на членовите на СДСМ

Нетпрес - 15.12.2019

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз вели дека на следните избори партијата има обврска да победи поради напредокот и доброто на земјата. „Само тој избор е победнички. Секој друг избор е пораз.

Заев со писмено упатство до членството: Да зборуваме само за успесите, а за грешките после победата

+инфо - 15.12.2019

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во писмо упатено до членовите на Социјалдемократскиот сојуз вели дека на следните избори партијата има обврска да победи поради напредокот и доброто на земјата. „Само тој избор е победнички. Секој друг избор е пораз.