TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гимназијалци од Гевгелија наградени на поетски фестивал во Италија

А1 On - 21.03.2018

Учениците Сара Цицмиловиќ и Атанас Атанасов од СОУ ,,Јосиф Јосифовски,, од Гевгелија на светскиот поетски празник во Трст, Италија, со збирката песни „Градина на мојата душа“ добија почесно признание во категоријата училишни проекти за ученици до 16 ...

Ученици од гевгелиската гимназија добија почесно признание на поетски фестивал во Трст

Факултети - 21.03.2018

Меѓу 2.000 учесници, средношколците Атанас Атанасов и Сара Цицмиловиќ добија вредна награда за четиријазичната збирка „Градина на мојата душа“ Младите поети Атанас Атанасов и Сара Цицмиловиќ заедно со своите професорки За четиријазичната збирка ...

Гимназијалци од Гевгелија наградени на поетски фестивал во Италија...

Н.Македонија - 21.03.2018

Гимназијалци од Гевгелија наградени на поетски фестивал во Италија Учениците Сара Цицмиловиќ и Атанас Атанасов од СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија на светскиот поетски празник во Трст, Италија, со збирката песни „Градина на мојата душа“ добија ...

Награда за гевгелиските гимназијалци на поетски фестивал во Италија

Радио МОФ - 21.03.2018

Учениците Сара Цицмиловиќ и Атанас Атанасов од СОУ ,,Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија на светскиот поетски празник во Трст, Италија, со збирката песни „Градина на мојата душа“ добија почесно признание во категоријата училишни проекти за ученици до 16 ...

Гимназијалци од Гевгелија наградени на поетски фестивал во Италија

Студенти - 21.03.2018

Учениците Сара Цицмиловиќ и Атанас Атанасов од СОУ ,,Јосиф Јосифовски,, од Гевгелија на светскиот поетски празник во Трст, Италија, со збирката песни „Градина на мојата душа“ добија почесно признание во категоријата училишни проекти за ученици до 16 ...