TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Легна на земја и се крстеше за Македонија

Макфакс - 14.03.2018

Една од демонстрантките на денешниот протест пред Собранието, против Законот за употреба на јазиците, им говореше на полицајците кои беа пред барикадите на законодавниот дом. Таа пееше македонски песни и го наметна македонското знаме.

(Видео) Легна на земја и се крстеше за Македонија

Вечер - 14.03.2018

Една од демонстрантките на денешниот протест пред Собранието, против Законот за употреба на јазиците, им говореше на полицајците кои беа пред барикадите на законодавниот дом. Таа пееше македонски песни и го наметна македонското знаме.

(ВИДЕО) Демонстранка легна не земјата и порача: Со крв те добивме, со крв ќе победиме

А1 On - 14.03.2018

Една од демонстрантките на денешниот протест пред Собранието, против Законот за употреба на јазиците, им говореше на полицајците кои беа пред барикадите на законодавниот дом. Таа пееше македонски песни и го наметна македонското знаме.

(ВИДЕО) ДЕМОНСТРАНТКА ПОРАЧА: Со крв те добивме, со крв ќе победиме

Фактор - 14.03.2018

Една од демонстрантките на денешниот протест пред Собранието против Законот за употреба на јазиците пееше македонски песни и го наметна на себе македонското знаме. Потоа седна на асфалтот и упатуваше пораки кон дијаспората да дојдат и да ја спасат ...

Легна на земја и се крстеше за Македонија

Точка - 14.03.2018

Една од демонстрантките на денешниот протест пред Собранието против законот за употреба на јазиците им говореше на полицајците што беа пред барикадите на законодавниот дом. Таа пееше македонски песни и го наметна на себе македонското знаме.

(Видео) Легна на земја и се крстеше за Македонија

Sky - 14.03.2018

Една од демонстрантките на денешниот протест пред Собранието против законот за употреба на јазиците им говореше на полицајците што беа пред барикадите на законодавниот дом. Таа пееше македонски песни и го наметна на себе македонското знаме.