TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јапонската железница повторно се извинува – втор воз подрани

Канал5 - 17.05.2018

Јапонската железница јавно им се извини на своите патници откако возот тргнал од станицата 25 секунди порано. Ова е втор таков случај во последните неколку месеци, јавува „БиБиСи“. „Нема оправдување за големата непријатност која им ја приредивме на ...

Воз тргнал 25 секунди порано – втор случај во Јапонија

Н.Македонија - 17.05.2018

Јапонска железничка компанија им се извини на патниците, откако воз ја напуштил станицата 25 секунди порано од предвиденото, што е втор таков случај за неколку месеци. Операторот соопшти дека непријатноста која патниците ја претрпеле е навистина ...

Каков срам во Јапонија! Воз тргнал 25 секунди порано

Факултети - 17.05.2018

Јапонска железничка компанија се извини откако еден воз тргнал 25 секунди порано, што е втор ваков случај во последниве неколку месеци. Операторот истакна дека непријатноста што ја создале за патниците „е навистина непростлива“.

НЕДОЗВОЛИВО: Јапонски воз тргна 25 секунди порано, компанијата јавно се извини

Курир - 17.05.2018

Јапонска железничка се извини откако воз ја напуштил станицата 25 секунди порано од предвиденото, што е втор случај во неколку месеци. Операторот изјави дека големите непријатности кои ги поставиле на клиентите се навистина неоправдани.

Инцидент во Јапонија: Воз тргнал 25 секунди порано

Бриф - 17.05.2018

Јапонската железничка компанија „JР Вест“, направила голема грешка во земјата која е позната по беспрекорната точност, еден од возовите тргнал 25 секунди порано. Поради овој инцидент компанијата објавила соопштение за медиумите во кое се извинува за ...

Јапонска железничка станица повторно се извини, возот дојде 25 секунди порано

Кајгана - 17.05.2018

Јапонска железничка станица јавно им се извини на своите патници, откако возот тргнал од станицата 25 секунди порано. Ова е втор таков случај во последните неколку месеци. „Нема оправдание за големата непријатност која им ја приредивме на нашите ...

„Срамота, Јапонци! Возот ви тргна ЦЕЛИ 25 секунди порано“

Таратур - 18.05.2018

Менаџментот од јапонскиот железнички транспорт чувствуваше потреба да се извини на јавноста откако еден воз тргнал 25 секунди порано од закажаниот термин, што е втор ваков случај во последниве неколку месеци.

Јапонски воз тргна 25 секунди порано, компанијата јавно се извини

Студенти - 18.05.2018

Јапонска железничка се извини откако воз ја напуштил станицата 25 секунди порано од предвиденото, што е втор случај во неколку месеци. Операторот изјави дека големите непријатности кои ги поставиле на клиентите се навистина неоправдани.