TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тамара Котевска и Фејми Даут специјални гости на седмата сесија на Филмската училница

Опсервер - 22.11.2020

– Седмата сесија на Филмската училница помина во знакот на документарниот филм МЕДЕНА ЗЕМЈА (Honeyland, 2019) на режисерите Тамара Котевска и Љубомир Стефанов. Откако ја проследија проекцијата на филмот, учесниците имаа уникатна можност да ...

Тамара Котевска и Фејми Даут специјални гости на седмата сесија на Филмската училница

Независен - 22.11.2020

Седмата сесија на Филмската училница помина во знакот на документарниот филм МЕДЕНА ЗЕМЈА (Honeyland, 2019) на режисерите Тамара Котевска и Љубомир Стефанов. Откако ја проследија проекцијата на филмот, учесниците имаа уникатна можност да ...

Тамара Котевска и Фејми Даут специјални гости на седмата сесија на Филмската училница

Frontline - 22.11.2020

Седмата сесија на Филмската училница помина во знакот на документарниот филм МЕДЕНА ЗЕМЈА (Honeyland, 2019) на режисерите Тамара Котевска и Љубомир Стефанов. Откако ја проследија проекцијата на филмот, учесниците имаа уникатна можност да ...

Тамара Котевска и Фејми Даут специјални гости на седмата сесија на Филмската училница

iPortal - 22.11.2020

Седмата сесија на Филмската училница помина во знакот на документарниот филм МЕДЕНА ЗЕМЈА (Honeyland, 2019) на режисерите Тамара Котевска и Љубомир Стефанов. Откако ја проследија проекцијата на филмот, учесниците имаа уникатна можност да ...

Тамара Котевска и Фејми Даут специјални гости на седмата сесија на Филмската училница

Република - 22.11.2020

Седмата сесија на Филмската училница помина во знакот на документарниот филм „Медена земја“(Honeyland, 2019) на режисерите Тамара Котевска и Љубомир Стефанов. Откако ја проследија проекцијата на филмот, учесниците имаа уникатна можност да ...

Тамара Котевска и Фејми Даут специјални гости на седмата сесија на Филмската училница

MakPress - 22.11.2020

Седмата сесија на Филмската училница помина во знакот на документарниот филм МЕДЕНА ЗЕМЈА (Honeyland, 2019) на режисерите Тамара Котевска и Љубомир Стефанов. Откако ја проследија проекцијата на филмот, учесниците имаа уникатна можност да ...