TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пајакот работи со полна пареа: Нови 252 „донатори“ на буџетот на општина Центар

24auto - 15.07.2019

Внимавајте каде паркирате. Може да ви биле ставена канџа или да дојде пајак и да го подигне возилото. Најмалата казна е 1.200 денари.... Проблемот со паркирање во општина Центар во Скопје за многумина е ноќна мора, пред се поради фактот што има се ...

Во Центар за една недела санкционирани 252 непрописно паркирани автомобили

Макфакс - 15.07.2019

Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) во соработка со скопската сообраќајна полиција минатата недела санкционирале 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале одвивањето на сообраќајот. Како што информираат од ова јавно претпријатие, во периодот ...

„Пајаци“ и „блокатори“ на сите страни: 252 возачи платиле казна за паркинг во Центар за само една недела

Курир - 15.07.2019

Само минатата недела 252 возачи платиле казна за паркинг во Центар. ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар, оваа акција ја спровеле во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Според ПОЦ, тие биле непрописно паркирани и го попречувале ...

Онлајн-платформа за паркинг во општината Центар

Н.Македонија - 14.07.2019

Профункционира новата веб-платформа на јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, преку која сите услуги на претпријатието стануваат достапни и по електронски пат. Ова значи дека сега сите дневни и месечни билети ќе бидат достапни и преку ...

За една недела во Општина Центар казнети 252 возачи

МКД - 15.07.2019

Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) во соработка со скопската сообраќајна полиција минатата недела санкционирале 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале одвивањето на сообраќајот. Како што информираат од јавно претпријатие, во периодот од 08 ...

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Сител - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

Во Центар за една недела санкционирани 252 непрописно паркирани автомобили

Centar - 15.07.2019

Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) во соработка со скопската сообраќајна полиција минатата недела санкционирале 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале одвивањето на сообраќајот. Како што информираат од ова јавно претпријатие, во периодот ...

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Бриф - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

Во Центар за една недела санкционирани 252 непрописно паркирани автомобили

Точка - 15.07.2019

Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) во соработка со скопската сообраќајна полиција минатата недела санкционирале 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале одвивањето на сообраќајот. Како што информираат од ова јавно претпријатие, во периодот ...

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

24Инфо - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

252 возачи платиле казна за паркинг во Центар за само една седмица

Нетпрес - 15.07.2019

Само минатата недела 252 возачи платиле казна за паркинг во Центар. ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар, оваа акција ја спровеле во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Според ПОЦ, тие биле непрописно паркирани и го попречувале ...

Пајак службата на терен: 252 возачи платиле казна за паркинг во Центар за само една недела

Скопје инфо - 15.07.2019

Само минатата недела 252 возачи платиле казна за паркинг во Центар. ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар, оваа акција ја спровеле во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Според ПОЦ, тие биле непрописно паркирани и го попречувале ...

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Независен - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Локално - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

А1 On - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Слободен Печат - 15.07.2019

ЈП ПОЦ и Општина Центар најавуваат дека континуирано ќе ја спроведуваат оваа мерка со цел да се доведе во ред сообраќајниот хаос и проблемот со непрописното паркирање на комерцијалните и резидентните паркиралишта и улици на територија на Општината.

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Опсервер - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Канал5 - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и О. Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

Санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Либертас - 15.07.2019

Како што информира Општината, во периодот од 8 до 15 јули со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 130 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „блокатор“ санкционирани се 122 возила што биле ...

За една недела, казнети околу 250 возачи за непрописно паркирање во Општина Центар

MakPress - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

ПОЦ: „Пајак“ подигна 130 возила, со блокатор на тркалата 122

Вечер - 15.07.2019

Вкупно 252 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот биле санкционирани во текот на минатата недела од јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со ...