TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чести заблуди за возењето велосипед и како да ги побиеме

Радио МОФ - 12.01.2018

„Не сме Холандија или Данска“, „Не возам сега, загадено е“, „Времето не е добро“… Ова се некои од најчестите правдања што си ги кажуваме за да не возиме точак, па повторно се качуваме во автобус, ја палиме колата, или повикуваме такси.

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

Макфакс - 11.01.2018

Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со булевар „Партизански одреди“ до крстосницата со ...

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патекиу во Скопје

Вечер - 11.01.2018

Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со булевар „Партизански одреди“ до крстосницата со ...

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

А1 On - 11.01.2018

Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со булевар „Партизански одреди“ до крстосницата со ...

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

Канал5 - 11.01.2018

Екипи на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Град Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со булеварот „Партизански одреди“ до крстосницата со булевар „Илинден“.

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје...

Н.Македонија - 11.01.2018

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје Екипи на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Град Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со ...

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје (ФОТО)

МКД - 11.01.2018

Продолжуваат активностите на Градот Скопје за реконструкција на постојната и изградба на нова велосипедска инфраструктура во Скопје. Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката ...

Реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје продолжува

Денар - 11.01.2018

Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со булевар „Партизански одреди“ до крстосницата со ...

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

Скопје24 - 11.01.2018

Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со булевар „Партизански одреди“ до крстосницата со ...

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

Build - 11.01.2018

Градот Скопје продолжува со реконструкција на постојната и изградба на нова велосипедска инфраструктура во Скопје. Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по ...