TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Шуто Оризари и Мирковци полицијата казни 67 возачи

Курир - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци изречени се вкупно 67 мерки, меѓу кои за возење без возачка ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

ММС - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

193 санкционирани возачи во Скопје: 29 за возење без возачка дозвола, 24 за брзо возење

Слободен Печат - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки , меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, ...

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Бизнис Вести - 25.02.2021

На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

Стана секојдневие: Од 193 казнети возачи 29 возеле без дозвола

Скопско Ехо - 25.02.2021

Возењето без возачка дозвола никако да се искорени од скопските сообраќајници. Полициските патроли во изминативе недели при редовните контроли постојано откриваат и по десетина вакви прекршители но нивниот број никако да се намали.

122 санкционирани возачи во Скопје, 26 за брзо возење

MakPress - 24.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 122 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

122 санкционирани возачи во Скопје, 26 за брзо возење

Centar - 24.02.2021

Само на територијата на Град Скопје изречени се вкупно 122 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење 26, пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, информираат од Министерството за внатрешни работи.

Во текот на вчерашниот ден полицијата во Скопје казни 193 возачи – од нив 24 за брзо возење

Курир - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

193 санкционирани возачи во Скопје: 29 за возење без возачка дозвола, 24 за брзо возење

Скопје инфо - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Казнети 193 возачи во Скопје, 24 за брзо возење

24Инфо - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Фокус - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Опсервер - 25.02.2021

– На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Канал5 - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

193 санкционирани возачи во Скопје – 29 лица возеле без возачка дозвола

ТВ21 - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Сител - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Стоп полиција: Казни за 193 возачи во Скопје

Денешен - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Во текот на вчерашниот во Скопје казни за 193 возачи – од нив 24 за брзо возење

Нетпрес - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

iPortal - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

193 санкционирани возачи во Скопје: 29 за возење без возачка дозвола, 24 за брзо возење

MakPress - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Опсервер - 25.02.2021

– На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

67 санкционирани возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

MakPress - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци изречени се вкупно 67 мерки, меѓу кои за возење без возачка ...

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Канал5 - 25.02.2021

На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Вечер Прес - 25.02.2021

На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

За 72 часа казнети 18 лица, возеле и си муабетеле на мобилен телефон

Скопско Ехо - 24.02.2021

Вкупно 18 возачи биле казнети од страна на полицијата во изминативе 72 часа поради недозволената употреба на мобилни телефони додека управуваат со возилата. МВР денеска соопшти дека во текот на вчерашните контроли се казнети седум возачи.

Казни за 122 возачи во Скопје, 26 за брзо возење

24 Вести - 24.02.2021

Вкупно 122 возачи се казнети во текот на вчерашниот ден на територија на Град Скопје, од кои 26 се за непочитување на брзината на движење. МВР денеска соопшти дека од вкупниот број изречени санкции, пет се за возење без возачка дозвола, четири за ...

Седум возачи казнети затоа што зборувале на мобилен телефон

МКД - 24.02.2021

За време на сообраќајните контроли во Скопје 26 возачи се казнети за возење со брзина над дозволената, седум возачи за зборување на мобилен телефон, а 5 лица немале возачка дозвола, Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден на ...

Казни за 122 возачи во Скопје, 26 за брзо возење

Фокус - 24.02.2021

Вкупно 122 возачи се казнети во текот навчерашниот ден на територијата на град Скопје, од кои 26 за непочитување на брзина на движење. МВР денеска соопшти дека од вкупниот број изречени санкции пет се за возење без возачка дозвола, четири за ...

Полицијата во Скопје казни 122 возачи – од нив 26 за брзо возење

Скопје инфо - 24.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 122 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

МВР: Казнети се 122 возачи во Скопје, петмина немале возачка дозвола

Локално - 24.02.2021

Министерството за внатрешни работи објави дека само на територијата на Град Скопје изречени се вкупно 122 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење 26, пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила.