TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Курир - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Димитриев ќе присуствува на започнување изградба на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Курир - 30.08.2016

Настанот ќе се одржи на потегот во близина на село Пепелиште, Неготино. Почетокот е предвиден за 13:30 ...

Димитриев на почнувањето на изградбата на гасоводот Штип-Неготино

Нетпрес - 30.08.2016

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на започнување на изградба на магистрален гасовод делница Штип-Неготино. Настанот ќе се одржи на потегот во близина на село Пепелиште, ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино...

Н.Македонија - 30.08.2016

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип - Неготино ќе биде означен денеска. Изградбата на оваа делница е втор дел од Проектот за изградба на Националниот гасоводен ...

Започнува градбата на Магистрален гасовод Делница Штип-Неготино

Lider - 30.08.2016

Денеска ќе се одбележи започнување на изградбата на магистрален гасовод Делница Штип-Неготино како втор дел од Проектот за изградба на Националниот гасоводен систем во Република Македонија.

Почна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Вечер Прес - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд" заедно со уште четири ...

Димитриев на започнувањето на изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Press24 - 30.08.2016

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев денеска ќе присуствува на започнување на изградба на магистрален гасовод делница Штип-Неготино. Настанот ќе се одржи на потегот во близина на село Пепелиште, Неготино.

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Канал5 - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип - Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Почна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Нетпрес - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За изградбата на оваа мрежа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Курир - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Инвестиција од национален интерес: Почна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Република - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Press24 - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип - Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Започна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Press24 - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Почнува со градба гасоводот на делницата Штип-Неготино

Република - 30.08.2016

Денеска ќе биде означен почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Почна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Lider - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Нетпрес - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Започна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Утрински - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Почнува изградбата на гасоводот oд Штип до Неготино

МКД - 30.08.2016

Денеска почнува изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино. Од акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ кое е во државна сопственост информираат дека изградбата на делницата Штип – ...

Изградбата на гасоводот Штип-Неготино стартува денеска

Сител - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

МРТ - 30.08.2016

Изградбата на делницата Штип - Неготино е втор дел од Проектот за изградба на Националниот гасоводен систем во Република Македонија... Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип - Неготино ќе биде означен денеска.

Започна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Вест - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Вечер Прес - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип - Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси" Скопје во државна сопственост, ...

Започна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Пулс24 - 30.08.2016

Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“ заедно со уште четири ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Сител - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип - Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

ИНВЕСТИЦИЈА ОД 16 МИЛИОНИ ЕВРА: Започна изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Телеграф - 30.08.2016

Се очекува изградбата да заврши до крајот на следната година Магистралната гасоводна мрежа од Штип до Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. За неа ќе бидат инвестирани околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Точка - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска. Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска.

Почна да се гради гасоводната мрежа Штип – Неготино

Мета - 30.08.2016

Гасоводната мрежа Штип – Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. Инвестицијата чини околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“, заедно со уште четири компании „Ел-Те“, ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Канал 77 - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Почна да се гради гасоводната мрежа Штип – Неготино

Локално - 30.08.2016

Гасоводната мрежа Штип – Неготино во должина од 36 километри почна да се гради денеска. Инвестицијата чини околу 16 милиони евра, а ќе ја гради македонски конзорциум предводен од кумановски „Рапид билд“, заедно со уште четири компании „Ел-Те“, ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

А1 On - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Порта 3 - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип – Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...

Почнува изградбата на гасоводот на делницата Штип-Неготино

Алсат-М - 30.08.2016

Почетокот на изградбата на магистралниот гасовод на делницата Штип - Неготино ќе биде означен денеска. Како што информираат од Акционерско друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ Скопје во државна сопственост, ...