TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Денешен - 10.06.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и скопскиот градоначалник Коце Трајановски денеска го пуштија во употреба Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години.

Пуштање на употреба на дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Курир - 10.06.2015

Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост во населба Капиштец – Скопје, денеска ќе биде пуштен во употреба. Процесот на оформување на дневниот центар е резултат на трипартидно партнерство помеѓу Републичкиот центар за поддршка на лица со ...

Дневен центар за лица со интелектуална попреченост утре се отвора во Скопје

Курир - 09.06.2015

Дневен центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години, утре ќе биде отворен на улица Васил Ѓоргов” бр.4, (до Агенцијата за вработување). На отворањето на Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост ќе присуствува и ...

Нов Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Утрински - 10.06.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и скопскиот градоначалник Коце Трајановски денеска го пуштија во употреба Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години.

Отворен дневен центар за лица со интелектуална попреченост во Капиштец

Нетпрес - 10.06.2015

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски го отворија новиот Центар за лица со интелектуална попречаност на лица над 18 години, на улица „Васил Ѓоргов” бр.4, во Капиштец.

Официјално пуштање во употреба на дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Репортер - 10.06.2015

Денеска, официјално ќе биде пуштен во употреба дневниот центар за лица со интелектуална попреченост, во населба Капиштец, помеѓу Агенција за вработување и Центар за ортотика и протетика „Славеј“.

Грижата продолжува: Нов Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Press24 - 10.06.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и скопскиот градоначалник Коце Трајановски денеска го пуштија во употреба Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години.

Отворен дневен центар за лица со интелектуална попреченост (ФОТО)

Скопје инфо - 10.06.2015

Денеска Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, го отворија новиот Центар за лица со интелектуална попречаност на лица над 18 години, на улица Васил Ѓоргов” бр.4, во Капиштец.

Отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години во Скопје

Пулс24 - 10.06.2015

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и претставници на РЦПЛИП „Порака“, го отворија Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години во Скопје.

Отворање на Дневен центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години

Lider - 10.06.2015

Денеска ќе биде отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години лоциран на улица Васил Ѓоргов” бр.4, (до Агенцијата за вработување). На отворањето на Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост ќе присуствува и ...

Нов Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Република - 10.06.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и скопскиот градоначалник Коце Трајановски денеска го пуштија во употреба Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години.

Отворен дневен центар за лица со пречки во развој

Репортер - 10.06.2015

Денеска Градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски и Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, го отворија новиот Центар за лица со интелектуална попречаност на лица над 18 години, на улица Васил Ѓоргов” бр.4, во Капиштец.