TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Корисниците на Android имаат поголема лојалност од тие на iOS

Smartportal - 14.03.2018

Според податоците добиени од истражувањето спроведено од страна на CIRP (Consumer Inteligence Research Partners) корисниците на Android уредите укажуваат поголема корисничка лојалност од корисниците на iOS.

Апликацијата YouTube за Android и iOS добива „темен режим“

Smartportal - 14.03.2018

Апликацијата YouTube за оперативните системи Android и iOS ќе добие „темен режим“. Први ќе ја добијат корисниците на iOS, додека во наредните неколку дена ќе пристигне и на Android. Популарното затемнување на позадината, која е вообичаено бела е ...