TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за жителите од социјално загрозените семејства

А1 On - 11.01.2019

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација, вчера и денес подели зимски јакни, кабаници (наметки за дожд) и носачи за бебиња на жители на Центар на кои овие работи им се најпотребни.

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Вечер - 11.01.2019

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените ...

Нови зимски јакни и носачи за бебиња за социјално загрозените семејства

Н.Македонија - 11.01.2019

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените ...

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Press24 - 11.01.2019

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, денеска и вчера им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените ...

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од општина Центар за социјално загрозените семејства

Скопје инфо - 12.01.2019

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ, заедно со вработените во општинската администрација на семејства со висок социјален ризик, деновиве им подели 230 нови зимски јакни и 70 носачи за бебиња, што ќе ги затоплат во студените зимски ...