TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на подземен тунел под Кале

Макфакс - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави, како што велат, гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

ВМРО ДПМНЕ: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз животната средина со изградбата на ...

Скопје1 - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ апелира Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на ...

Курир - 12.09.2019

Проектот кој е далеку од почетна градежна реализација треба да биде со одобрение на граѓаните и точна анализа дали истиот ќе ја наруши животната средина и ќе задира во историскиот заштитен локалитет Скопско Кале, апелира Советничката група на ...

Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз животната средина со изградбата на подземна ...

24Инфо - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на подземен тунел под Кале

Centar - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави, како што велат, гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани

Канал5 - 12.09.2019

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз животната средина со изградбата на подземна сообраќајница на Кале. Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за изградбата на подземна сообраќајница на ...

А1 On - 12.09.2019

„Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз ...

Либертас - 12.09.2019

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз ...

Опсервер - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз ...

1tv - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да не прави гол популизам за вијадуктот на Вардар

MakPress - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.