TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

После неколку обиди конечно забременила, а тогаш докторот им соопштил уасни вести

Пулс24 - 14.02.2018

Каролин и Шон од САД, Охајо, имале двајца синови, но очајно сакале и ќерка, па се одлучиле да направат вештачко оплодување, после неколку неуспешни обиди и спонтани абортуси. Така лекарот со неколку замрзнати сперматозоиди ја оплодил Каролин, па си ...

По повеќе обиди конечно забременила, а тогаш докторот им кажал дека тоа е страшна лекарска грешка

Сител - 14.02.2018

Каролин и Шон од САД, Охајо, имале два сина, но очајно сакале и ќерка, па се одлучиле да направат вештачко оплодување, после неколку неуспешни обиди и спонтани абортуси. Така лекарот со неколку замрзнати сперматозоиди ја оплодил Каролин, па си ...

После неколку обиди конечно забременила, а тогаш докторот им кажал дека дошло до страшна лекарска грешка

Маркукуле - 14.02.2018

Каролин и Шон од САД, Охајо, имале двајца синови, но очајно сакале и ќерка, па се одлучиле да направат вештачко оплодување, после неколку неуспешни обиди и спонтани абортуси. Така лекарот со неколку замрзнати сперматозоиди ја оплодил Каролин, па си ...

После низа обиди конечно забременила: А потоа лекарот им кажал дека направил ужасна грешка

Вечер - 14.02.2018

Каролин и Шон од САД, Охајо, имале двајца синови, но очајно сакале и ќерка, па се одлучиле да направат вештачко оплодување, после неколку неуспешни обиди и спонтани абортуси. Така лекарот со неколку замрзнати сперматозоиди ја оплодил Каролин, па си ...

По повеќе обиди конечно забременила, а тогаш докторот им кажал дека тоа е страшна лекарска грешка

Курир - 14.02.2018

После првиот шок, двајцата повторно се состанале со докторот, кој им предложил абортус како најдобро решение и му кажале дека одлучиле да го роди бебето. Каролин и Шон од САД, Охајо, имале два сина, но очајно сакале и ќерка, па се одлучиле да ...