TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТЈ: Аргентина на се или ништо!

Спортски - 26.11.2022

Аргентина за многумина беше еден од најголемите фаворити на Мундијалот, меѓутоа потфрлија против Саудиска Арабија, па денес немаат право на кикс против Мексико. Дека Аргентинците имаат слабости, посебно во средниот ред и одбраната ни кажа „ТЈ“ во ...

ТЈ: Аргентина на се или ништо!

СуперСпорт - 26.11.2022

Аргентина за многумина беше еден од најголемите фаворити на Мундијалот, меѓутоа потфрлија против Саудиска Арабија, па денес немаат право на кикс против Мексико. Дека Аргентинците имаат слабости, посебно во средниот ред и одбраната ни кажа „ТЈ“ во ...

ТЈ: Аргентина на се или ништо!

Таратур - 26.11.2022

Аргентина за многумина беше еден од најголемите фаворити на Мундијалот, меѓутоа потфрлија против Саудиска Арабија, па денес немаат право на кикс против Мексико. Дека Аргентинците имаат слабости, посебно во средниот ред и одбраната ни кажа „ТЈ“ во ...