TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мултимилијардерот Роман Абрамович се одмора во Дубровник (ФОТО)

Канал5 - 01.08.2020

Роман Абрамович е снимен во Дубровник. Мулти милијардерот пристигна на старото градско пристаниште со брод и се прошета опуштено по Страдун. Во класична маслиново-зелена маица со јака, фармерки и патики, тешко беше да се признае дека тој е еден од ...

Јахтата на Роман Абрамович има АНТИРАКЕТНА ЗАШТИТА, и еве што се друго има на неа...

Вечер - 01.08.2020

Рускиот милијардер и сопственик на Челси, Роман Абрамович ја врати својата гордост во Јадранот. Абрамович е виден во Дубровник, каде се вкотвува со бродче што го довело од неговата далеку позната јахта.

ФОТО: Роман Абрамович на одмор во Дубровник

Курир - 01.08.2020

Мулти милијардерот пристигна на старото градско пристаниште со брод и се прошета опуштено по Страдун. Во класична маслиново-зелена маица со јака, фармерки и патики, тешко беше да се признае дека тој е еден од најбогатите луѓе на светот.