TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пожар кај спортскиот центар во Тетово – зафатени се монтажни објекти, нема информации за повредени

360 степени - 21.11.2020

Тетовските пожарникари попладнево интервенираат за гаснење на пожарот што се случи во индустрискиот дел на градот, во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот е пријавен во полицијата во 15.30 часот и зафатил неколку монтажни објекти-бараки.

Пожар во близина на железничката станица во Тетово

Скопје1 - 21.11.2020

Тетовските пожарникари попладнево интервенираат за гаснење на пожарот што се случи во индустрискиот дел на градот, во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот е пријавен во полицијата во 15.30 часот и зафатил неколку монтажни објекти-бараки.

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

А1 On - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар во близина на железничката станица во Тетово (ВИДЕО)

ТВ21 - 21.11.2020

Попладнево пожар се случи во близина на железничката станица во Тетово, јави новинарот на ТВ21 од терен. Гореше една стара барака, а на местото на настанот дојдоа и пожарникарите кои го локализираа пожарот.

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

24Инфо - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш” во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Опсервер - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар зафати неколку бараки во близина на спортско-рекреативниот центар во Тетово

Фокус - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

(ВИДЕО) Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Нетпрес - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш” во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар кај спортскиот центар во Тетово

+инфо - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата Љубо Божиновски-Пиш во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар кај спортскиот центар во Тетово – нема информации за повредени

Република - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш” во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар кај спортскиот центар во Тетово, горат монтажни бараки

Вечер Прес - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Независен - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар кај спортскиот центар во Тетово – НЕМА ИНФО ЗА ПОВРЕДЕНИ

Вечер - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш” во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...

Пожар во индустрискиот дел кај спортскиот центар во Тетово

Либертас - 21.11.2020

Тетовските пожарникари интервенираат попладнево на пожарот што се случи на улицата „Љубо Божиновски-Пиш“ во индустрискиот дел во близина на спортско-рекреативниот центар. Пожарот кој зафатил неколку монтажни објекти-бараки, во тетовската полиција е ...