TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Централното градско подраче во Кичево без струја

Опсервер - 09.04.2020

Кичево , 9 април 2020 () – Од 8 до 15 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од централното градско подрачје на Кичево, или поточно улицата „Рудничка“. Како што соопштуваат од РЦУККичево, прекинот во напојување со ...

Ул. „Рудничка“ – Кичево со времен прекин на електрична енергија

Порта - 08.04.2020

Ги известуваме жителите на Ул. „Рудничка“ – Кичево дека во текот на утрешниот ден 09.04.2020 четврток од 08:00ч до 15:00ч се планирани прекини на ЕВН Македонија КЕЦ Кичево во дистрибутивниот систем за електрична енергија Електродистрибуција ќе ...

Кичевското село Другово без струја

Опсервер - 08.04.2020

Кичево, 8 април 2020 () – Од 9 до 13 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од село Другово во Општина Кичево. Како што соопштуваат од РЦУК – Кичево, прекинот во напојување со електрична енергија ќе биде поради ...

ЕВН: Прекин на електрична енергија на дел од с.Другово – кичевско, детали..

Порта - 07.04.2020

РЦУК Кичево во соработка со нашиот медиум Ве известува дека во текот на утрешниот ден 08.04.2020 среда од 09:00ч до 13:00ч се планирани прекини на ЕВН Македонија КЕЦ Кичево во дистрибутивниот систем за електрична енергија и тоа на дел од с.Другово ...

Кичевското село Другово без струја

MakPress - 08.04.2020

Од 9 до 13 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од село Другово во Општина Кичево. Како што соопштуваат од РЦУК – Кичево, прекинот во напојување со електрична енергија ќе биде поради реконструкција и модернизирање ...

Централното градско подраче во Кичево без струја

Канал5 - 09.04.2020

Од 8 до 15 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од централното градско подрачје на Кичево, или поточно улицата „Рудничка". Како што соопштуваат од РЦУК- Кичево, прекинот во напојување со електрична енергија ќе ...

Центарот на Кичево денеска без струја

Слободен Печат - 09.04.2020

Pрекинот во напојување со електрична енергија ќе биде поради реконструкција и модернизација на електро дистрибутивната мрежа. Од 8 до 15 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од централното градско подрачје на ...

Централното градско подраче во Кичево без струја

Либертас - 09.04.2020

– Од 8 до 15 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од централното градско подрачје на Кичево, или поточно улицата „Рудничка“. Како што соопштуваат од РЦУК- Кичево, прекинот во напојување со електрична енергија ќе ...

Централното градско подраче во Кичево без струја

MakPress - 09.04.2020

Од 8 до 15 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од централното градско подрачје на Кичево, или поточно улицата „Рудничка“. Како што соопштуваат од РЦУК- Кичево, прекинот во напојување со електрична енергија ќе ...